- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
merhaba arkadaşlar koyu kahve tonlarında ıkı adet perde arıyorum elınde olupta satmak ısteyen varsa bana buradan ulasıbılırse memnun olurum tesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar koyu kahve tonlarında ıkı adet perde arıyorum elınde olupta satmak ısteyen varsa bana buradan ulasıbılırse memnun olurum tesekkurler
Canım fon perde mi istiyorsun. Bir arkadaşım mekanizmalı tülünü satacak da. Aldında da stor perdesi var
canım olur aslında egerkı bır fotoğraf alabılırsem ıyı olurdu:26: kahve tonlarında bırseyler ıstıyorum
Canım whatsapp kullanıyorsan ozelden numaranı yaz resim gonderirim bugün birde canın ölçüsü lazım tabi.
Koyu kahve tonlarında sık bir tül ve stor
canım whatshap kullanmıyorum hotmaılden gonderılırsın ıstersen olursa ozelden yollarım
sen olculerını yaz ben esıme olctururum
canım olur aslında egerkı bır fotoğraf alabılırsem ıyı olurdu:26: kahve tonlarında bırseyler ıstıyorum
Eki Görüntüle 1172752 Eki Görüntüle 1172753 Eki Görüntüle 1172754 Eki Görüntüle 1172755
Eki Görüntüle 1172756
Canım bahsettiğim tül. Ölçülerini de birazdan yazıcam. İstediğin gibi birşey mi bilmiyorum. Ama çok titiz bir kadındır sahibi yırtığı, lekesi hiçbirşeyi yok yeni gibi.
Odanın koltuklarını değiştirdiği için mecburen Tulu de değiştirdi.
Eki Görüntüle 1172752 Eki Görüntüle 1172753 Eki Görüntüle 1172754 Eki Görüntüle 1172755
Eki Görüntüle 1172756
Canım bahsettiğim tül. Ölçülerini de birazdan yazıcam. İstediğin gibi birşey mi bilmiyorum. Ama çok titiz bir kadındır sahibi yırtığı, lekesi hiçbirşeyi yok yeni gibi.
Odanın koltuklarını değiştirdiği için mecburen Tulu de değiştirdi.
fon perde isterseniz bende koyu kahve var
Koyu kahve turkuaz uyumlu 2 adet katlamali alti storlu perdem var yarın resim ekleyeyim uygun fiyattan vermeyi dusunuyorum hangi oda icin ariyordunuz siz bu arada
canım oturma odam ıcın arıyorum benımkıler pek uymuyor renklerı resım eklersen sevnırım![]()
Koyu kahve turkuaz uyumlu 2 adet katlamali alti storlu perdem var yarın resim ekleyeyim uygun fiyattan vermeyi dusunuyorum hangi oda icin ariyordunuz siz bu arada
Mucks msj kutun dile ozelden yazamıyorum sen aklındaki fiyatı yaz ben arkadaşıma sorayım. Ölçülerini yukarda yazdım
fon perde isterseniz bende koyu kahve var
canım bana da lazım kahve tonlarında fon bakabilir miyim fotgraflarına
canım foto çekip eklerim bika saate