• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koyu kahve siyahimsi adet kanii kizlaar bi bakin lutfeen ???? :/

yediverenim

Kendimi bulmaya geldim.!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
274
Puanlar
18
Mrb kizlar benim adet dongum 26 veya 27 gun suruyor 2 gun gecikmeli geldi ve birde ilk gun olmasina ragmen cok koyu siyah renkte ve agrim var be anlama geliyo anlamadim ? Birde ben yaklasik 10 ay once dusuk yaptim ve 10 aydir kprunmuyoruz ama daha hamile kalamadim

Benim de ayni oldu bu ay. Gecikme oldu ve cok koyu. Asiri agrim var. Ama ben biyopsi oldum ona bagladim.

Benimde sıklıkla olur böyle
Kist miyom polip var ben onlara bağlıyorum sizde genel bir kontrole gidin reglin 3. Gunu

Mrb kizlar benim adet dongum 26 veya 27 gun suruyor 2 gun gecikmeli geldi ve birde ilk gun olmasina ragmen cok koyu siyah renkte ve agrim var be anlama geliyo anlamadim ? Birde ben yaklasik 10 ay once dusuk yaptim ve 10 aydir kprunmuyoruz ama daha hamile kalamadim
Bende de arada olurdu. Hormonlar , teoid bozukluklari, stres, beslenme bozuklugu ve mevsimsel etkileniyor . Az ve koyu renk olunca daha cok agri oluyor. Tam akmadigi icin sanirim. Hamile kalmayi dusunuyorsan dra gitmende fayda var. Yada bir donraki adetinde boyleyse gidersin.

Bende de arada olurdu. Hormonlar , teoid bozukluklari, stres, beslenme bozuklugu ve mevsimsel etkileniyor . Az ve koyu renk olunca daha cok agri oluyor. Tam akmadigi icin sanirim. Hamile kalmayi dusunuyorsan dra gitmende fayda var. Yada bir donraki adetinde boyleyse gidersin.
Aslında hic boyle olmazdi son 2 dongum bir iki gun gec geliyor koyu geliyor. Bir de adetimin ortasinda iliskiden sonra az kanama oldu pembemsi nedir acaba ? Cok istiyorum bi bebegim olsun son 2 aydir kontrole gitmedim normalde bisey yok diyolar bekleyin diyolar ben yurtdisinda kaliyorum bu arada en sonunda klomen istedim burda kolaylikla yazmiyolar beklememiz gerektigini soyluyolar ama ben israrla bu hapi istiyorum bi zarari olurmu acaba lutfen yardimci olun kizlar ben bir hamilelik gecirdim karnimda oldu bebegim 4 ayliken kurtaj oldum

İlac konusunda bir fikrim yok canim uzgunum yardimci olamiycam. Arada lekelenmen oluyor. Dr a gitmende fayda var bence. Hakkinda hayirlisi olsun. İnsallah hamile kalip sag salim kucagina alirsin.

İlac konusunda bir fikrim yok canim uzgunum yardimci olamiycam. Arada lekelenmen oluyor. Dr a gitmende fayda var bence. Hakkinda hayirlisi olsun. İnsallah hamile kalip sag salim kucagina alirsin.
Insallahh rabbim nasip etsinn tum isteyenelre bu mubarek aydaa

Canım te de de aynı 1yıl doğal yolla başarısız denemen dolmadan ilaçlı tedaviye başlamıyorlar.sanıyorum yasal prosedür bu

geçmiş olsun benim de durumum aynı, son 3 aydır bu şekilde adet görüyorum doktora gittim herhangi bir anormallik yok dedi ama yine de içime sinmedi benim :(

Aslında hic boyle olmazdi son 2 dongum bir iki gun gec geliyor koyu geliyor. Bir de adetimin ortasinda iliskiden sonra az kanama oldu pembemsi nedir acaba ? Cok istiyorum bi bebegim olsun son 2 aydir kontrole gitmedim normalde bisey yok diyolar bekleyin diyolar ben yurtdisinda kaliyorum bu arada en sonunda klomen istedim burda kolaylikla yazmiyolar beklememiz gerektigini soyluyolar ama ben israrla bu hapi istiyorum bi zarari olurmu acaba lutfen yardimci olun kizlar ben bir hamilelik gecirdim karnimda oldu bebegim 4 ayliken kurtaj oldum
Canim bende Yurtdisinda yasiyorum ve kadin doktorlari turkiyedekine gore daha iyi diye dusunuyorum klomen veya diger ilaclari kolsy vermiyorlar kist yapabilir diye senin sagligini dusunuyorlar ve bende 2 sene gittim ilk sene vermedi kendiliginden birseyler olmasini bekledi ve her ay bir sorun olup olmadigini izledi daha sonra 3 aylik klomen verdi yine birsey olmayincs Progesteron hapi verdi daha kontrole gitmedim ilaclar ader duzenini cok bozuyor ve adet duzeni bozulunca yumurtalama hesaplamanda cok zor oluyor Hepimize Allah hayirli ve ömürlü evlatlsr nasip etsin Allahin Bildigi vardir beklemek cok zor ama bekliyoruz

adet sürenizde bir değişiklik yaşandı mı? 7-8 günden uzun sürüyor mu?

Back