Kontakt Lens koyu kahve göze uygun lens

minishh_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
29
1
merhaba arkadaşlar;

Gözlerim koyu kahve freshlook lens almak istiyorum.
kataloğundan baktım saf ela ve yeşil hoşuma gitti.
ama kararsız kaldım gözlerim koyu kahve olduğu için acaba çok mu belirsiz kalır:bbo:
saçalrımda koyu kahve olduğu için çok açık bi renk almak istemiyorum
doğal dursun istiyorum.
yardımınıza ihtiyacım varrsırnaşık şey

Ben önceden freshlook hareli yeşil kullanıyodum doğal durduğunu söylüyorlardı.Şimdi freshlook hareli griyi kullanıyorum kimse lens olduğunu anlamadı.(Bu arada benimde göz rengim koyu kahve.)

Benimde gözlerim koyukahve ama ben solitica aldım.Çok doğal oluyorlar.Quartzo kullanıyorum.Çokda memnunum.

koyu renk göze kesınlılle sophistik marka lensı önerebılırım..green olanı..kullanıorum ve son derece doğal

Freshlooklar belirsiz kalır gibime geliyor..
Rainbow,yada sophistic.. tabi Amazon da olabilir..
Freshlooklardan Haresiz grilerin rengi gayet iyi açabiliyor bunun dışında
giallo vs kullanırsan da hoş bir hava verebilirsin gözlerine..

Ama yeşil tonlarından ziyade griler daha iyi açıyor bu gözleri..

ok kızlar tşk önerileriniz için
artık hepsine bakıp karar vericem :)
freshlook kataloğuna baktım hareli olanlar çok doğal duruolardı merak ettim nasıl durur diye
kullanan varsa resim eklerse çok sevinirim aslında

cnm bnm gozler cok koyu benım gozume en ıyı olanları yazım hıc dusunme bn 7 yıldr kulanıom uzman oldum artık...

fresh looktan pure hazel harıka...
yenı zumrut yesılı cıktı oda super...

ıddıa dersen bl den green ocean..

ben sımdı bal rengıne taktım bde solotıcalara....onlarıda denersem solerımmm

lemongirl kahverengi gözlüysen ve doğal dursun istiyosan freshlook saf ela denemelisin ben kullanıyorum çok memnunum

benim goz rengim neredeyse siyaha yakin koyu kahve yillardir hareli yesil freshlook kullaniyourm o kadar dogal ki anlatamam bunun disinda elasinida kullanmistim sari gibi hos olmuyor istersen yesili dene derim ben...

benımde koyu kahve sıyah gbı hatta ama bana pure hazel muhteşem olmuştu...sarı kısmı cok dogal bence

kızlar fotograf da eklesenız gormus olsak ,benımde gozlerım koyu kahve adore almak ıstıyorum aslında mavı fln degıl de daha ela yesıl arası bı ton ıstıyorum.ama kımısınde cok guzel duruyor kımısınde bellı bıle olmuyor kararsız kaldmm

canım benimde gözlerim koyu kahve freshlook hareli açık yeşil rengini almıştım güzeldi cnm düşünürsen yeşil alablrsn

Freslook colorblends greenvereliniortak, bugüne dek denemediğim renk kalmadı dönüp dolaşıp aynı renkte takıldım hep, şiddetle tavsiye ederim)

mrb siteye yeni üye oldum çok güzel bi site ve bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar ben lens almak istiyorum gözlerim açık kahve ve bariz yeşil lens istiyorum daha önce freshlook un yeşilini aldım bende ela oldu çok fazla doğal oldu sonra B&L light green altım oda resim çekilirken belli oluyo gözümde gri gibi durdu nolur bana yardımcı olun ne önerirsiniz bana ne alayım çok güzel yeşiller var ama resimlerde güzel ama kullanmadan bilemiosun kadınlar kulübü geniş bi kitle cevaplarınızı ve önerilrinizi bekliyorum arkadaşlarr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…