Kontakt Lens Koyu kahve göz

zlmm

artık böyle
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
902
43
arkadaşlar gözlerim koyu kahve, yeşil renkli doğal duran bir lens istiyorum (haki yeşili gibi) tavsiye edebileceğiniz lens markaları var mı?

rainbow giallo düşünebilirsin...haki yeşil tonunu verecektir koyu kahve gözde....

teşekkür ederim çok doğal gözüküyorlar peki nerden temin ediyorsunuz?

kusura bakma canim yeni gordum mesajini, ben solotica topiginden Vetman10 adli arkadastan aliyorum. 1-2 gunde teslimat yapiyor ve de kaliteli. ben yurtdisinda yasamama ragmen ondan aldirip annemin adresine yollatiyorum oradan da bana kargoyla gonderiyor annem
normalde brezilya markasi ve baska herhangi bir ulkeye bayilik vermedikleri icin cok zor bulmak normalde. ama Arzu hanim (vetman) toptan siparis ettigi icin onda hep bulunuyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...mayi-dusunenler-fikirlerinizi-bekliyorum.html

bu bizim solotica topiginde bulabilirsin Arzu hanimi canim eger dusunursen onunla irtibata gecersin

canim demin siteyi gezerken bi öneride bulunmuslar kahve gözlu olanlar sari renkte bi lens alsinlar diye tavsiye etmis dogal yesil göruyomus

renk tonu olarak gerçekçi durabilir ama , maalesef hiçbir renk gerçek göz gibi durmuyor , gözün beyaz kısmından belli oluyor lens olduğu , bence çok yapay

Ne alakası var bazı yeşil lensler inanılmaz doğal duruyor gözde ben bugüne kadar yeşil olarak sadece freshlook yeşil kullandım rengini sevmedim bidahada yeşil hiç denemedim bu yüzden öneride bulunamıycam ama forumda lensler hakkında prof olmuş arkadaşlar var zaten sana güzel önerilerde bulunumuşlar. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…