• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kovid asisi

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Olan biri ile aynı evde yaşamakta bir sorun olur mu bu konu hakkında bilgisi olan var mı gebelik şüphesi var iken

Olan biri ile aynı evde yaşamakta bir sorun olur mu bu konu hakkında bilgisi olan var mı gebelik şüphesi var iken

Nasıl bi engel olacak anlamadım. Aşı olan kişiye verilen zayıflatılmış virüs ondan size zıplar diye korkuyorsunuz sanırım, bildiğim kadarıyla zıplayamıyorlar

Anlamadım. Eşim tek doz aşılı, üstüne covid geçirdi. Aynı evde izole yaşadık iyiyim. Covid de olmadım

Aşı virüs bulaştırmıyor. Canlı virüs verilen aşılarda virüs inaktiftir, yani zayıflatılmış virüslerdir. Bunlar hasta edemez.

Covid aşıları, covid pozitife sebep olamayacağı için, dolayısıyla da karşı tarafa bulaştırma gibi birşey söz konusu değil.

Aşıdan dolayı herhangi bir sakınca olmaz ancak aşıya rağmen bir covidli ile teması olursa kendi belirti göstermeyebilir ama yine taşıyıcı olabilir.

Back
X