Kova ve yengeç uyumu?

Mortiy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
5
0
1
29
Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olacak ben yengeç burcuyum sözlüm ise kova ben normalade inanmazdım fakat bundan önceki ilişkilerimde kova ile anlaşamadığımı gördüm. Herkes en uyumsuz burç olduğumuzu söylüyor var mı etrafınızda kova yengeç uyumlu olan?

En uyumsuz burc ikilisidir
Söz asamasina gelmis olmaniz bile mucize

Astrolojik açıdan müthiş uyumsuzdur ancak yine astrolojik açıdan müthiş uyumsuz olup harikulade evlilikleri olan arkadaşlarım var. misal; koç-balık, boğa-ikizler, terazi-yengeç

O halde napıyoruz; burç uyumlarına takılmıyoruz ve önyargılara kapılmadan karşımızdaki insanı tanıyıp oluru var mı yok mu kendimiz karar veriyoruz..

Gunes burclarina bakip uymlu uyumsuz denmez.
Eger yengec ve kova anlasamiyor derseniz astrolojinin yakinindan gecmiyorsunuzdur.
Gezegen konumlari, 12 evin konumu aldigi acilar onemli.
En onemlisi haritada ay venus ve merkur uyumudur.
Bunlar uyumluysa aslanla basakta anladir kovayla yengecte.
Ama uyumsuzsa o zaman gunes burclari uyumlu olsa da anlasmak guclesir.
Tanidigim yengec oglak cifti o kadar uyumsuz ki,yengec kova halt etmis.

Ciddi ciddi endiseli olarak sozlusuyle burc uyumunu mu soruyor konu sahibi gercekten ???

Eşim yengeç ben kovayım. Normalde hiç anlaşamayacagım bi yapıya sahip. Anlaşamaz bu iki burç insanı. Bizde anlasamıyorduk birimizin mutlu olduğu sey digerini üzüyordu. Böyle olmicak dedim aldım eşimi ( o zman sevgilimdi) karsıma bak dedim sen böyle böyle yapınca ben cok mutsuz oluyorum ama seni seviyorum mutlu olmak istiyorum şu şu hareketlerini düzeltelim bana güven seni sevmesem asla yanında durmam ama hareketlerin bana nefes aldırmıyo ve eğer o bagımsızlık hissimde engelleme hissedersem ben yasayamam evlensemde boşanırım dedim. Sonra o da rahatsz olduğu seyleri ve sebeplerini belirtti. Sonra biz inanılmaz bi uyum yakaladık. Eşim bana saçma müdahalelerinden vazgecti ve güvendiği için mutlu olduğum seyleri yaptığımda ben mutlu oldukça o da mutlu oldu. Bende onu deyim yerindeyse yonttum. Artık o da bnm gibi oldu. Mesela çok evcildi ve bensiz duramıyordu. Bense ikimizinde birbirinden ayrı bi özel hayatımız olması gerektiğini birbirimizden farklı seyler yapmamız gerektiğini söylerdim onu tesvik ederdim simdi arkadaslarıyla bensiz dısarı cıkar o da desarj olup gelir eve bende çıkarım gezerim seyahat ederim. Eşim bna sürprizler yapar. Ben farklı seyleri severim ve esimde destekler. Eğitimimi işimi destekler. Önceden calışan bi eş istemezdi. Ama bn hep kesin tavırlıydım beni çiçeğe benzetir eşim mutlu oldukça çiçek açan kendisinide mutlu eden birine. Yani kovanın herzaman bağımsız hissetmesi lazım. Yoksa yasayamaz ve mantıkçıdır. Yengeçin evcilliği ve duygusallığı onu sıkar. Ama sevince uyum yakalanabilir bizim gibi

Yengeçle Başak da anlaşamaz ama biz eşimle anlaşıp gidiyoruz 2006dan beri. Ondan başkasını da düşünemem. Bi de 30dan sonra yükselen etkiliyor falan diyorlar. Siz kendi durumunuza bakın en iyisi:)

Burçlarla ilgili detaylı bilgi almak istersen yeni açtığım sitemde burçlardan da bahsediyorum. Detaylı ve uzunca bahsettim burçlardan.
Kova burcu için buradan:
Yengeç burcu için buradan:

Umarım işine yarar bu bilgiler, burç uyumu önemli bir konudur ama uyumsuz burcuz diye de sevgilinden soğuman doğru olmaz bence. İletişimle çözülebilir çoğu sorun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X