Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova burcu 2012 ağustos burç yorumları

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.017
30.373
60
Bu ay sizin için önemli sevgili Kovalar. Çünkü hem zıt burcunuz Aslanda Güneş ve Merkür geziyor, hem 2 Ağustosta Dolunay burcunuzda doğuyor, 17 Ağustosta da zıt burcunuz Aslanda Yeni Ay doğuyor.
Ay boyunca uzaktaki yakınlarla görüşmeler, onların sizi ziyareti, belki ta okul zamanlarından kalma bir arkadaşınızın size sürpriz yapıp gelmesi veya sizi araması ile mutlusunuz ay boyunca. Sevildiğinizi, arandığınız bilmek ayrıca mutlu edecek, duygulandıracak sizi. Hayata daha bir sevgi, inançla sarılacaksınız.
Ve işler tam sıkışırken sizi seven insanların desteğini alacaksınız, yıllarca emek verdiğiniz ilişkileriniz için boşuna uğraşmadığınızı göreceksiniz. Kul sıkışmayınca Allah yardım etmezmiş denir ya, bu ay adeta böyle bir güzel sürpriz beklenmedik desteklerle şımartılacaksınız.
Ayrıca daha önce yapmış olduğunuz yardımların size geri dönmesi söz konusu bu ay maddi-manevi.
Satürn yavaştan yavaştan kariyer tırmanışı evinizden uzaklaşıp 10.eve yani asıl kariyer evine, kariyer yolunda elde edeceğiniz statü, mesleki kazanım evine doğru ilerlerken bir şeylerin sonuna yaklaşmışsınız.
Bu ay gelecek kariyer planlarınızı yeniden gözden geçirecek ve bir düzene koyacaksınız, sonra planlarınıza göre adım adım ilerleyeceksiniz.
Bu arada farklı meraklarınız da oluşmakta, sıra dışı konular ilginizi çekmekte, hem gündelik hayatınıza sizi rutinden kurtaran şeyler katan hem hayata sanki daha bilinçli gözlerle bakmakta size rehber olan yeni meraklar, yeni hobileriniz oluşmakta. Uranüs düşünce, hobiler evinde sizi farklı şeylere yönlendirmekte.
Uranüs ayrıca yakın çevre evinde olduğu için sanki yakınlarınızla, kardeşlerinizle daha farklı bir iletişim dili geliştirmeye başlamışsınız. Gerek sizdeki değişiklikler gerekse kardeş/lerinizin hayatında olan ani ve sürprizli değişimler, sanki sizi farklı iletişime de sevk etmekte. Siz de onlar da değişiyor, bu süreçte birbirini yanlış anlama, kırgınlık oluşabilir ama daha sonra herkes karşılıklı değişimi kabul ederse, ilişkilerinizin kalitesi artacaktır.
Zaten ayrıca bir de köklü bir ruhsal dönüşüm içindesiniz, epeyce bir süre devam edecek bu süreçte kendi gizli kalmış yanlarınızı, gizli yeteneklerinizi, gizli korkularınızı vs tanıyacaksınız. Oldukça derin ama yavaştan giden, kökten bir ruhsal değişime götüren bu süreçte düşüncelerinizi, sezginizi değişime açın, gerisi rahat gelir o zaman.
Bu dönüşüm öyle ki bir süre sonra okuduğunuz kitap türü bile değişecektir.
Para evinizde Neptün var, bu para konusunda dikkat edin diyor, hayalci planlara dalmayın ve sevdiğinizi birileri tarafından kullanılmaya karşı dikkat edin diyor. Jüpiter 5.evinize girerken yeni çevre, arkadaşlıklar edineceksiniz ve bu size eski ve size zarar veren ilişkilerinizden uzaklaşıp onları hayatınızdan çıkarmak için güç verecektir, zaten vaktiniz de olmayacak size bir şey katmayan insanlara.
Bu arada geçen aylarda da yazdım, bir şans oyunu oynayın derim ara ara..
Ayrıca çocuk düşünenler için hala vakit çok uygun, yıldızlar oldukça destekliyor bu konuda sizi.
Eğitimle ilgilenenler için iyi bir ay, başvurular, görüşmeler, ardından eğitime adım atmak söz konusu. Kiminiz de tam tersi bir eğitim zamanının sonuna gelmişsiniz. Vakit var daha ama hani son da yaklaşmış gibi.
Yurt dışına eğitim için başvuranlar varsa, müjde var size de.
İşte girişimler için emek veren Kovalar, maddi karşılıklarını almak için bu ay oldukça verimli, işlerinizi akacak, keyfiniz yerine gelecek.
Ancak kimi Kovalar uyarmak isterim, tanıdık biriyle aranız açılabilir, bu muhtemelen bir bayan. Eve gelip giden bir yakın ya da işte bir tanıdık kişi.
Bir de bir konuda sizi ciddi bir karar verme bekliyor, bu kararı en iyisi ayın 23’den sonra verin derim.
Aşka bakalım.. Kimi Kovalar adeta hayatının kadını/erkeğiyle karşılaşacak gibi. gerçekten aniden gelişen bir aşk, bir karşılaşma ve tutulma söz konusu karşılıklı. Haydi hayırlısı.
Sevgilisi olanlar ise, varsa sorunlar düzeltmek için oldukça romantik ve inisiyatifli bir zaman, derdinizi anlatmak, karşı tarafı da anlamak için oldukça uygun fırsatlar doğacaktır. Ayrıca romantik ve duygusal paylaşımları güzel bir zaman, sorunları çok rahat geride bırakırsınız.
Kafasında soru işareti olanlar ise, ayın 7’sinden sonra ciddi düşünce ve ikilem içinde, işin doğrusunu anlamanız ayın sonunu bulabilir. Gitmeyen bir ilişkiyse bırakmasını bilin ki gökyüzündeki romantik karşılaşma, çok önemli aşk fırsatını kaçırmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…