Kötüyüm...

Psikoloğa ya da psikiyatriste gitmeden önce bir dahiliye uzmanına gidin.

Öncelikli olarak bedensel bir rahatsızlığınızın olup olmadığına bakılması gerekir. Eğer fiziksel olarak hiçbir şey bulunmazsa o zaman psikoloğa gidersiniz.

Şu aşamada direk ruh sağlığı hekimlerine gitseniz bile bu tetkikleri isteyecek sizden.

6 sene once bebegimin kirki cikmamisti henuz biraz kırgın hissediyordum kendimi dedim iyice hasta olmadan doktora gozukeyim ozele gittim baya ilgilendi doktor verdi recetemi de guzelce gittim eczaneye , eleman o zaman bana ikiyuz elli mi uc yuz mu ne fatura cikardi ben şok tabi,almadim tabi sacma sapan vitaminlermis yazdiklari eve gelip nane limon icip sovup kendimi iyi hissettigimi hatirliyorum:KK45:

Psikoloğa ya da psikiyatriste gitmeden önce bir dahiliye uzmanına gidin bence. Öncelikli olarak bedensel bir rahatsızlığınızın olup olmadığına bakılması gerekir. Eğer fiziksel olarak hiçbir şey bulunmazsa o zaman psikoloğa gidersiniz. Şu aşamada direk ruh sağlığı hekimlerine gitseniz bile bu tetkikleri isteyecek sizden.
tamam tşk ederim.erkek arkadaşım gelip gittikten sonra bende bi dahiliyeye görünmeyi düşünüyordum zaten

6 sene once bebegimin kirki cikmamisti henuz biraz kırgın hissediyordum kendimi dedim iyice hasta olmadan doktora gozukeyim ozele gittim baya ilgilendi doktor verdi recetemi de guzelce gittim eczaneye , eleman o zaman bana ikiyuz elli mi uc yuz mu ne fatura cikardi ben şok tabi,almadim tabi sacma sapan vitaminlermis yazdiklari eve gelip nane limon icip sovup kendimi iyi hissettigimi hatirliyorum:KK45:
zaten ne varsa bildiğimiz şeylerde var şifa.

X