• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm...

Psikoloğa ya da psikiyatriste gitmeden önce bir dahiliye uzmanına gidin.

Öncelikli olarak bedensel bir rahatsızlığınızın olup olmadığına bakılması gerekir. Eğer fiziksel olarak hiçbir şey bulunmazsa o zaman psikoloğa gidersiniz.

Şu aşamada direk ruh sağlığı hekimlerine gitseniz bile bu tetkikleri isteyecek sizden.

6 sene once bebegimin kirki cikmamisti henuz biraz kırgın hissediyordum kendimi dedim iyice hasta olmadan doktora gozukeyim ozele gittim baya ilgilendi doktor verdi recetemi de guzelce gittim eczaneye , eleman o zaman bana ikiyuz elli mi uc yuz mu ne fatura cikardi ben şok tabi,almadim tabi sacma sapan vitaminlermis yazdiklari eve gelip nane limon icip sovup kendimi iyi hissettigimi hatirliyorum:KK45:

Psikoloğa ya da psikiyatriste gitmeden önce bir dahiliye uzmanına gidin bence. Öncelikli olarak bedensel bir rahatsızlığınızın olup olmadığına bakılması gerekir. Eğer fiziksel olarak hiçbir şey bulunmazsa o zaman psikoloğa gidersiniz. Şu aşamada direk ruh sağlığı hekimlerine gitseniz bile bu tetkikleri isteyecek sizden.
tamam tşk ederim.erkek arkadaşım gelip gittikten sonra bende bi dahiliyeye görünmeyi düşünüyordum zaten

6 sene once bebegimin kirki cikmamisti henuz biraz kırgın hissediyordum kendimi dedim iyice hasta olmadan doktora gozukeyim ozele gittim baya ilgilendi doktor verdi recetemi de guzelce gittim eczaneye , eleman o zaman bana ikiyuz elli mi uc yuz mu ne fatura cikardi ben şok tabi,almadim tabi sacma sapan vitaminlermis yazdiklari eve gelip nane limon icip sovup kendimi iyi hissettigimi hatirliyorum:KK45:
zaten ne varsa bildiğimiz şeylerde var şifa.

Back