kötüyüm:((nolur akıl verin...

hayır annem tek o an yazıklar olsun dedi bende boşanın ben anneme bakarım dedim .ne konuştuğumuzu tam hatırlamıyorum sonra yaz tatili bitince ben buraya geldim ve anneme aklımdan çıkmadığını doktora gideceğimi söyledim.sonra bi kaç kez ben konuyu açınca annem kötü oldu ağladı .bende artık açmıyorum bu konuyu kendi içimde yaşıyorum annemin unuttuğunu sanmıyorum ama bana bir şey demiyo.ben de burda yalnızlıktan sanırım ya da boşluktan unutamıyorum defalarca aklıma getirip aynı anı yaşıyorum .durup durp araştırıyorum facebookuna bakıyorum .takip ettiği kişilerde 2 tane gay var.çok sapıkça.baktıkça kızıyorum kızdıkça saplanıyorum takıntı oldu düşünmek istemedikçe aklıma geliyor

Peki olaya hic babaniz acisindan baktiniz mi ?

Ben babaniz adina uzuldum, onun yerindeki escinselligini gizlemek zorunda olan tum erkeklere uzuldugum gibi.

30 yil once hayatta secenei yoktu , cinsel kimligini gizlemek icin toplum baskisi yuzunden evlenmis. Hayati boyunca sevmedigi bir kadinla ayni cati altinda toplum baskisi yuzunden yasamis. Hayati boyunca istedigin i yapamamis, bir yalani yasamis yani. Siz de ben de, istedigimiz gibi sevmekte, sokakta el ele tutusmakta ozguruz, bunun nasil bir nimet oldugunun farkinda misiniz?

Babaniz uzun yillarddan beri escinsel, sadece artik tutamiyor, inkar edemiyor.

Burda zavalli olan, 50 yil boyunca saklanarak yasayan babaniz, farkinda misiniz ? Her seyin sucunu ona yuklemeyin, icinde oldugumuz toplumun eseri babaniz ve onun gibi insanlar. Bu tabloda o da bir kurban aslinda, hayati elalem ne der yuzunden yasayamamis, carcur etmis.

Onun 50 yil boyunca cektiklerini dusunun bir. Olaya bir de babanizin acisindan bakin. Empati yapmak cok zor, zira ne escinselim ne de erkegim. Lakin size Duygu Asena'nin Paramparca kitabini nacizane onermek isterim.

Son düzenleme:
Tövbe Yarabbim yaa mantıksız yorumlar yazmayın Allah aşkına sizin ailenizin başına böyle bir şey gelse spor yapıp sosyalleşmeye mi çalışacaksınız biraz empati kurun. Konuya gelirsek ailenizin bir bilgisi var mı sizin bildiklerinizden?

Canım, benim en yakın arkadaşlarımdan biri (erkek) bir ara kayıplara karıştı. Ara tara, yok. Sonunda bir gün tekrar iletişim kurdu benimle. Eşcinsel olma durumunu saklamaktan yorulmuş, yeni bir hayata başlamak istemiş. Bize, 10 yıllık arkadaşlarına bu konuyu söylerse ondan nefret edeceğimizi düşünmüş. Ben sadece onun için üzüldüm ama o benim için eskiden kimse hala o.
Arkadaşımın söylediğine göre kendini bildi bileli erkeklerden hoşlanıyormuş. "Bu bir seçim meselesi değil" demişti. Böyle yaratılmış bazı insanlar.
Kişinin babasının eşcinsel olması, bunu çok sonra öğrenmesi çok zor bir durum. Ama bu durum baban için daha zor, emin ol.

Benden kaynaklanan bir hata.Çünkü ayrıntı veremedim bu sadece bir erkeğe karşı hissetse anlarım ama öyle bi durum değil.Bataklığa saplanmış gibi bi durumda.Olayı anlatırsam evdeki laptopta çıkış yapmadan çıkmış facebookundan ve ben girdim mesajlar kısmına okudum hepsini bi çok erkekle ve sanırım bu işi para karşılığı yapan erkeklerle buluşmuş.sapıkça konuşmalar yer ayarlamalar.şurda buluşalım demeler daha neler neler... ve işin en kötü kısmı adı ve soyadını googledan bakınca bi kaç sayfa sonra çıkıyo erkeklerle tanışmak istiyorum diye bi başlık ve telefon numarasını yazmış o bile çıkıyor.Bende ayşe kulinin boranın hikayesini okudum.Diyorum ya kafamda anlamlandırmaya çalışıyorum ama olmuyo aklım ermiyo mantığım kabul etmiyo google chormdan indirilenler klasörüne tıklamıştım ve 2 tane po... videosu çıkmıştı 2 erkeğin olduğu.ne zaman gözlerimi kapasam o video geliyo gözlerimin önüne ...yani kumar nasıl bir bağımlılık yaparsa bu da onda böyle bişi olmuş ama bende de takıntı oldu ve ben bundan kurtulmak istiyorum önüme bakmak istiyorum

Cinsel tercihi onu ilgilendirir.Belki hep eğilimi vardı.hep bastırmıştı.bu sapkınlık değil fizyolojik eğilim

Günlük hayatta eşcinsel olan biriyle aynı ortamda olmak seni rahatsız eder mi?

Tamam ama bu farklı bir şey, babalık farklı bir şey. Namaz kılmak farklı bu farklı. Bu bir sapkınlık tedavi olması lazım. Benim arkadaşım uzun süre medya sektöründe çalıştı 2 ünlü insan var bana söyledi çok şaşırmıştım, mesela yok ya asla yapmaz dersiniz ama yapıyorlar yani... Annemin arkadaşının kardeşi vardı kadın eşini bir erkekle yakaladı. Kadın depresyona girdi. Düşün keşke kadınla yakalamış olsaydım diyordu...
Bunlar yüzünden ondan nefret etmemelisiniz. Babanız biseksüel sanırım. Onun tedaviye ihtiyacı var, bunu onunla ne şekilde konuşabilirsiniz onuda bilemiyorum. Belkide başka birisi giriyor olamaz mı?

işte keşke bunu bi baba yapmasa...çıksa hayatımızdan.Ayrılsalar keşke ama annemin mantığı ben bunca yıl cefa çektim ayrılırsa maaşı anneme kalmazmış.Annem ilkokul mezunu ve ev hanımı onu sevmediğini söylüyo bi kadın olarak o da kabullenememiştir eminim ama bunca yıl o kadar ezilmiş ki cesareti yok ve kafası elalem ne der mantığında

Ben anliyorum hanimefendi, boyle bir seyi sindirmek tabi ki kolay degil.

Ayni durumu , tavsiye ettigim kitapta babaniz gibi ortayasli bir erkegin agzindan anlatiliyor. Benim de aklimdan cikmamis, orda adam cinsel ihtiyac, sehvet vs bahsediyordu, net hatirlamiyorum ama alip okuyun, bilmem beli daha cok tiksineceksiniz , belki daha kolay kabullenmenizi saglayacak. Dedigim gibi ben kitaptaki karaktere hic mi hic empati yapamamistim, neyse. Yani bastirilmis erkek escinseller bana tamamen uzak bir dunya, kitabi yazan bir kadin da olsa cidden adamlarin psikolojisini icimde hissedemedim.

Soyle ki babaniz ortayas krizinde. Escinsel olmasaydi , genc kizlarla takilacakti, andropozlu azgin tekeleri siz de biliyorsunuzdur. O da simdi prensipte aynisini yapiyor, sadece bunca yillik bastirilmisligin verdigi patlama da olabilir.

Bence bu konuyu unutun gitsin, babanizin mahremi babanizda kalsin. Insanlarin mahremlerini bilmek iyi degil. Sizin icin unutmak bence daha hayirli olacak ama nasil yaparsiniz bir fikrim yok. Yani tabi ki, escinsel olan benim babam olsaydi, ben ne ypardim bilmiyorum, psikologa giderdim ya da unutmak icin kafami dagitmaya calisirdim sanirim.

Günlük hayatta eşcinsel olan biriyle aynı ortamda olmak seni rahatsız eder mi?
bu olaylardan sonra evet mesela geçen ay koçtaştan masa alırken benle ilgilenen çocuk feminen gibiydi belkide yaram var diye ben öyle algıladım o kadar tersledim ki onu sanki o suçluymus gibi benle başka bi görevli ilgilenmek zorunda kaldı.yani ben benlikten çıkıyorum öyle bi şey olsun ki ben unutayım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…