• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötülük

• Konu Sahibi Konu Sahibi arya16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

arya16

Ziyaretçi
bu konulara uygun mu bilmiyorum ama danışmak istedim sizler benden büyüksünüz yardımcı olursunuz.Herkese iyi davranıyorum içten gelerek samimi falan ama cogu zaman dışlanıyorum hep yüzeysel ve cıkarlara dayalı arkadaşlılar kuruyor insanlar,benide kimse arasına almıyor ama güzel falan olmak gerek sanırım ancak güzel olan yada yakışıklı olan insanlar mı önem kazanıyor onlara hep sevgi hep gözüne girmeye çalışmalar falan.Ben artık bu durumdan cok sıkıldm insanlara ters ve kötü davranmak en iyisi mi böyle yapınca daha iyi oluyo galiba seni hafife alamıyorlar ne yapmalıyım birilerinin sevgisini kazanmak için ? :(

canım sana bir dost tavsiyesi vereceğim.bir kere kimsenin sevgisini kazanmaya falan çalışma.ona buna yaranmaya çalışarak edinilen dostluk hiç bir anlam ifade etmez.bir süre ayy çok iyisin felan derler sonra da senin varlığın bile belli olmaz.hiç bir şeyde söz sahibi olamaz hale gelirsin.sen ayrı bir bireysin senin bir kişiliğin,kendine özgü ayrıcalıkların var öyle olmalısın. her bireyin kendine özgü davranışları vardır..şu an sen kişiliğini oluşturmaya çalışan bir insansın.ve eminim olumlu yolda ilerliyorsun.eğer sen kendini sevdirmeye çalışarak insanlarla senin dost olmanı bekliyorsan boşuna bekliyorsun.bırak kimse seninle dost olmasın ne önemi var ki?sen tek başına kalsan dahi bütün sorunların üstesinden gelebilecek bir insansın.sen öğrencisin arkadaşım.önce kendi kendinin dostu ol derslerine iyi çalış.hedeflerini yüksek tut insanlığa faydalı ol.çünkü sen bunu başarabilirsin.

saolun (: artık öyle denicem sanırım herkes kendi başına

canım benim :1hug: hiçkimseye yaranmaya çalışma çünkü bazı insanlar kibirlidir sen ilgi gösterirsin yüz verirsin onlar havalara girer kendini bişey zanneder işte... bende bazen bu durumu yaşıyorum mesela arkadaşımı alıştırmışım hep aramazsam o aramıyodu artık bende aramıyorum bu sefer o beni arıyo ne oldu diye yerimseniben kimseye haketmediği değeri verme ne kadar ekmek o kadar köfte valla... :delphin:

Back