Kötü Videolar sizi de etkiliyor mu?

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
617
71
Anksiyetetesiz bir gündü çok güzel geçmişti tâki Instagram da ölüm ile ilgili video görene kadar kabir koymuşlar bide sonumuz bilmem ne diye tam uyuyacaktim karşıma çıktı uyuyamadım göğsümde yanma ağrı oldu öleceğim sandım yine kalp krizi diye çok korktum sizdede oluyor mu!

Her canlı ölümü tadacaktır . korkunun ecele faydası yok maalesef. Bu dünyada bohçaya ne atarsak kâr. Allah hayırlı kolay ölüm versin. depremi yaşamış biri olarak söylüyorum Allah kefen bile nasip etmedi... korkma kardeş bu dünya boş insan ömrü dediğin nedir ki ? çul capıt bile insandan daha uzun ömürlü oluyo. Çok tamah etmemek lazım sıkı sıkıya bağlanmamak lazım ölünce sağa sola dağıtılacak zaten hayırlı geceler hanım kardeş.

Canınızı mezara koyunca ölümden korkmuyorsunuz

7 aydır sizinle aynı durumdayım,panik ataklarla başladı...bu arada eski eşim kalp krizi geçirdi,ablamı 3 ayda kanserden kaybettim,devamlı aklımda ailemizde kaybettiklerimiz var,tv izliyorum ö...m haberi çıkıyor,dizide c...ze görünce deliriyorum,kafamı oyalayım diye sosyal medyaya giriyorum öyle videolara denk geliyorum,boş kalsam kafamda düşünceler...devamlı atak geçiriyorum,işimi bıraktım,1 aydır sokağa çıkamaz duruma geldim.hiçbirşey duymak görmek istemiyorum

Bir aralar ben de öyleydim. Gece uykudan uyanır 'bir gün öleceğiz' diye düşünür, tarifi imkansız bir hisse kapılırdım. Öncesinde internette çok kötü videolara denk geldiğim bir dönem olmuştu. Hani meksika kartellerinin infaz videoları oluyor ya çok çok feci bir şeydi. 2 ay kendime gelemedim o kurbanların kameraya son bakışları gözümü kapattığımda bile gitmiyordu hafızamdan. Yemeden içmeden kesildim falan. Birkaç dakika içinde bu kadar kolaymış demek ki insanın bu dünyadan silinişi. Sonra zamanla unuttum tabii ama o gün bugündür konusu kötü olan bir haberin içeriğini bile okumuyorum. Dayanamıyorum. Takmamayı öğrendim bir şekilde, yapacak bir şey yok. Nazım Hikmet'in bir sözü var ya: 'insan öleceğini bile bile nasıl yaşar? Ya çıldırır ya öleceğini unutur.' diye. Öleceğiz evet bunu bilmek belki insanoğlunun laneti ama hayat gerçekten anlardan ibaret. Mutluluğun peşinden koşmanın bir anlamı yok mutluluk hiç beklemediğimiz bir anda uğrar, onu yakalayınca tadını çıkarmak gerekir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…