benim merakım şöyle
bazı kişiler çok kötü ter kokusuna sahipler malesef
yanlarına oturulmazlar
bir duyumuma göre günah işleyen bir insan kötü koku salgılarmış
köpekler bile hırsıza buyüzden havlarlarmış
köpekler o kokuyu suçlu kokusunu tanıyorlarmış yani
benim merak ettiğim dinimizdeki soğan sarımsak kokusu değil özellikle belirteyim
insan suç ve günah işlerken kötü kokumu salgılıyor
bu konuda fikirleri veya tecrübeleri olan varmı acaba
Onu bilmem ama imkanı elverdiği halde özellikle kişisel bakımına dikkat etmeyip pis , ter kokan insanların hak aldığını düşünüyorum evet . Etrafında ki insanları rahatsız ediyorlar nihayetinde .
Onu bilmem ama imkanı elverdiği halde özellikle kişisel bakımına dikkat etmeyip pis , ter kokan insanların hak aldığını düşünüyorum evet . Etrafında ki insanları rahatsız ediyorlar nihayetinde .
heyecan ve korku terletir köpek bu kokuyu tanıyor olabilir,
hoş ben hiç korkmam köpeklerden ama bana da havlıyorlar bazen tipi beğenmiyor olabilirler:)
hormonal bozukluk da terletir, ablam tedavi görmese insan içine çıkamayacak duruma gelmişti..
pislikten de ter kokar vs vs..
Heyecan, stres, korku vs. koku salgılar. Ona bakarsanız köpekler ondan korktuğumuzu anlarlar çünkü korktuğumuzda bir koku salgılarız. Hemen dine bağlamayın, Elhamdülillah müslümanız bin şükür. Ama böyle şeyleri dine bağlamak olmaz.
Hiç öyle şey olur mu, ne alaka? Ayrıca köpekler çocuklara bile havlayabiliyor, insanın iyisi kötüsü köpekle mi test edilir ALLAH aşkına bırakın şu hurafeleri.
Arkadaşlar selam, uzun süredir kullandığım bir ter kokusu önleyici sprey var. Tamamen doğal koltuk altı bölgesindeki bakteri oluşumunu engelliyor. zaten kokuya da terlediğinizde meydana gelen bakteriler sebep oluyor. Denemek isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Kesinlikle öneririm.
Malesef buda üzülerek söylüyorum biz insanoğlunun uydurmuş olduğu batıl yani doğru olmayan inançlar.okadar uydurulmuş konular varki hatta size komik birtanede ben söylimmmgünah işleyen kadınların saçları kırık yıpranık olurmuş,günah işlemeyenlerinki pamuk gibi olurmuş, SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ