İlköğretim Yorum ve Soruları Kötü muhit

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
Evime yakin yan mahallede bir okulda iyi oldugunu tavsiye edilen bir öğretmen buldum. Ama sorun şuki muhit kötü. Çok çingene var yanlis anlasilmasin cingene degil sadece cevre kotu. İyi ogretmen kotu cevre yada iyi muhit şansa gelen ogretmenmi?

Aynı ikilemde önceki sene kalmış ve ana sınıfında hali hazırda devam ettiğimiz özel okula 1.sınıf olarak devam etmeyi planlamıştık. Ama okulların açılmasına 3 hafta kala bizimle tanıştırılan öğretmen başlamadan istifa edince bu okula devam etmeye güvenemedik. Okul başlama tarihi çok yaklaşmıştı ve artık yasal olmadığı için adreste taşıyamadık güzel bir muhite, ayrıca evden çok uzakta olmasını da doğru bulmuyorum ilköğretim çocuğunun, 5dk içinde ulaşabileceğim bir lokasyonda olması önemli benim için. dolayısıyla mahallemizdeki asla beğenmediğim göndermem dediğim devlet okuluna gönderdik, şansımıza istediğimiz öğretmen denk geldi, böyle devam ediyoruz, ama aynısını 5. sınıfta yapmayacağım, daha güzel bir muhite taşınmayı planlıyorum 4.sınıf sonunda.

X