Kötü kolesterolümü 50 değer düşürdüm!!!

ticktack

soğuk
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
158
0
merhabalar. şu an çok sevinçliyim hemen sizle paylaşmak istedim. en son şubat gibi tahlil yaptırmıştım LDL 130, HDL 80 gibi bir şey çıkmıştı. roaccutane yüzünden olmuştu bunlar (ilacı bırakalı 1 sene fln olmasına rağmen). arkadaşlar bugün tahlil yaptırdım LDL 80, HDL 50!! ve hergün et yiyorum resmen korka korka gittim tahlile. bunun sebebi ne biliyor musunuz?
ılık suya bol bol elma sirkesi ekleyin ve için. herkese tavsiye ediyorum!! :teytey:

Son düzenleme:
benim 205 di 3 ay düzenli olarak her sabah aç karnına elma sirkesi içtim 80 e düştü .... hatta trigliseritim de 345 di 105 e düştü

Annemdede kolestrol var o da elma sirkesi içiyor, bu haberleri vereyimde daha bir hevesle içsin :teytey:

sabah-akşam, aç- tok karna farkeder mi? paylaşım için tşekkürler umarım faydalı olur babamın da kolestrolü yüksek

kusura bakmayın ya valla unutmuşum ben bu konuyu. ben 1 bardak suya kafama göre atıyodum elma sirkesi işte ne biliyim 2 yemek kaşığı fln. ama çok tansiyon düşürüyor ya dikkat edin. aç tok bilmiyorum ben nasıl yaptım onu da hatirlamıyorum ama aç olunca daha bi düşüyo tansiyon galiba

kızlar benim deannemde kolstrol vardı oda nar çiçrği,zeytin yaprağı ve enginar yaparağını karıştırıp çay gibi demeleyerek içti kolstrolü falan kalmadı şimdide günde 1 bardak içiyor yine isterseniz sizde bir deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…