Kendisi benim evimden işe gidip geldi. Evde yokken kapısını kapattı. Gelince odasına girip uyudu gene kapısı kapalıydı. Camı neden açmadığı hakkında bir fikrim yok. Kendisi odada nasıl kaldı bilmiyorum. Kendisi odada parfüm sıkıp çıktığı için ben temizlerken o zamanlar böyle kokmuyordu.Ay görümceniz kaldıysa 6 ay cam kapıyı niye kapalı tuttuO odanın kokusunu tahmin bile edemiyorum kendisi nasıl yaşamış acaba hava girmeden insan bunalır çünkü.
Koltuğu koltuk yıkamacıları çağırıp yıkatın, yerleri de arap sabunu ve çamaşır suyuyla silin duvarları da boyatın ama en önemlisi camı uzunca bi süre kapatmayın
Hamileleiğin etkileri olabilir mi? Hamilelite koku hassasiyeti çok fazla olur.Temizlik yapıldı tabiki. Eşyaları bile kokularla silsem bile geçmiyor. 2 gün güzel koku varsa 3. Gün eski koku tekrar başlıyor
Hamileymişsiniz psikolojik olarak öyle hissediyor olabilir misiniz? Yani kokuyu eşiniz vs de alıyor mu?Evimin bir odasında yaklaşık olarak 6 ay boyunca bir başkası misafir olarak kaldı. Şuan o oda çok fazla kokuyor gibi geliyor. Havalandırdım çıkmadı. Koku sıktım çıkmadı. Koltuğu sildim çıkmadı. Nasıl kokuyu çıkarabilirim yardımcı olur musunuz?
Benim kedi koku bırakınca öyle oluyordu. silince koku gidiyor sonra tekrar kokuyorduNebileyim nasıl bir koku ki bu ya
Başlığı açtığım gün karbonat döküp beklettim. Duvarları köpüklü suyla sildim o günden beri o odamın camı açık ama hala kokuyor.Karbonat dokup 6 saat bekletmek
Duvarlari sirkeli suyla yikamak
Tum esyalari havalandirmak
Odanin icine toz deterjan dolu kap birakmak
Aklima gelenler bunlar. Ben toz deterjanin bos posetini bir odaya koydum oda mis gibi koktu kac ay
Eşime oda normal kokuyor. Sonuçta kardeşi yıllardır aynı evde olduğu için alışmış olabilir. Ama anneme, kız kardeşime oda kokuyor. O odayı bebek odası yapacağımız için bu kadar kokunun çıkmasını istiyorum yoksa bütün yaz açık tutarım camını bir şekilde çıkar diye düşünüyorumHamileymişsiniz psikolojik olarak öyle hissediyor olabilir misiniz? Yani kokuyu eşiniz vs de alıyor mu?
Bu gidişle koltuğu ona yollayacağım zatenKıyafetleri bile kokuyorsa muhtemelen ten kokusudur o. Duvarın kokacagını dusunmuyrum.Yatagın koltugun sungerı emmıstır o kokuyu.Silmekle geçmez.Yıkatın.
Arkadaşların dediği gibi boya yapabilirsiniz hazır bebek odası olacak istediğiniz renge boyatın. Koltuk için de koltuğu silmek yerine yıkamacı çağırtın. Halıya bir şey dökülmüş olabilir, belki koku halıdan geliyordurEşime oda normal kokuyor. Sonuçta kardeşi yıllardır aynı evde olduğu için alışmış olabilir. Ama anneme, kız kardeşime oda kokuyor. O odayı bebek odası yapacağımız için bu kadar kokunun çıkmasını istiyorum yoksa bütün yaz açık tutarım camını bir şekilde çıkar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?