Kötü kokan odaya çözüm önerisi

Aynı durumdayım. Çıldırmak üzereyim o odanın kapısının önünden geçmek bile istemiyorum

Badana yaptırmak,eğer mümkün değilse duvarları silebilirsini,

Paketten karbonatı olduğu gibi koltuğa döküp 5-6 saat sonra elektrik süpürgesiyle çekip alacak mıyız?

Ben şekerli vanilin döküp denedim işe yaramadı
Hanımefendi, öyle olmaz. Kötü kokular asidiktir genelde ve karbonat pH nötralizeri olarak iş görüyor, kötü kokuları emiyor. Tamamen kimyasal bir olay. Vanilin, deterjan vs bir şeyler döktüğünüzde kötü kokunun üzerine güzel koku eklemiş oluyorsunuz sadece, ikisi karışıyor.

Koltukları yıkatın,duvarı boyatın gider koku.

Odanın bi yerinde çorap falan mı unuttu acaba
Halı yıkamacılar koltukta yıkıyor onlara yıkatın. Tabi halılarıda. Duvarları boyatın.
Yerleri çamaşır suyuyla silin.
Camları bikaç gün daha açık tutun. Sonra da oda parfümü sıkın.

Nasıl birisiydi merak ettim. Kendiside kokar mı giysileri falan

Benim de aklima değisik vucut sıvıları geldi. Koltuğun içine işlediyse ustten silmeyle olmaz.

duvarları karbonatlı ve sirkeli suyla silin. koltuk üstünede söylendiği gibi bolca karbonat serpin bekletip süpürün ...birde koltuğun kenarlarına falan elinizi sokun belki kokar çorap falan sıkıştırmış olabilir

Bana artık herşeyi kokuyor gibi gelmeye başladığı için buna ben bişey diyemeceğim. Yani sanki benim kıyafetimi bile aynı makina da yıkayınca deterjan ve yumuşatıcı olmasına rağmen benimkine bile işlemiş gibi hissediyorum bazen

İnşallah duvarlarınızda silinebilir bir boya mevcuttur. Eğer silinebilir bir boya mevcutsa. Kovasına limon kokulu bir bulaşık deterjanı ekleyerek mop ile 5 dakikada tüm duvarları silin. Koltuk siz tam silememiş olabilirsiniz. O yüzden bir firma çağırıp makine ile koltuğu temizletebilirsiniz. Ve son olarak perdeleri muhakkak yıkamalısınız. Parfüm sadece kokuyu maskeler. Bir müddet sonra aynı kokuyu alırsınız. O yüzden dediklerimi uygulamanız büyük ihtimalle kokuyu giderecektir.

Ay görümceniz kaldıysa 6 ay cam kapıyı niye kapalı tuttu O odanın kokusunu tahmin bile edemiyorum kendisi nasıl yaşamış acaba hava girmeden insan bunalır çünkü.

Koltuğu koltuk yıkamacıları çağırıp yıkatın, yerleri de arap sabunu ve çamaşır suyuyla silin duvarları da boyatın ama en önemlisi camı uzunca bi süre kapatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…