Terlemiyorum öyle zaten daha cok soguk havalarda fazla kokuyor sallarimda değisik kumaştan hepSaçınız boynunuz falan terliyorda o yüzden mi acabakumaş olarak değiştirmeyi deneyin bide
Makinaya atmiyorum zaten elimde yikiyorum böyle nasil desem nemli gibi sanki acaba yanlismi kurutuyorumKokuyu tarif edebilir misin , çamaşır makinasında fazla beklerse rutubet kokar mesela.
Evin icinde nasil kurutmaliyim sizce?nem kokuyordur .
guneste kurut kurur kurumaz al rwngi solmasin.
biz yeni tasindik. mutfağın balkonunda 3gunde kuruyor camasirlar ve yeni yikanan camasirlar rutubet kokuyor . evimizin onu göl de soylemesi ayip sanirim ordan geliyo.
simdi yatak odasinin balkona asiyorum yarim saattr kuruyorlar ve kokmuyorlar. orasi gunes aliyo nem.mem yok.
Ben daha yeni kapadim baslarda böyle sorunum yoktu yeni yeni basladi ter kokusu olamaz pek fazla terleyen biri degilim zaten böyle disari ciktigimda özellikle rüzgarli havalarda kokmaya basliyorBunun Eşarpla ilgisi yok tamamen sizinle alakalı bir durum kafa derisi ile alakalı.
Sokakta tozlu pis hava, kafa derisi,vücüt sürekli yağ üretiyor sonuçta hepsi birleşince o koku oluşuyor.
Ama bu kokuyu siz alırsınız etrafı rahatsız etmez.
eger bu koku cok rahatsiz ediyirsa bi an once kurumasi lazim nemli nemli durmamasi lazim . disarida kurutacak yer yok mu ?Evin icinde nasil kurutmaliyim sizce?
ipek esarp vs ise ben hic sıkmam . once sampuabli suda bekletirim is kir akar. citilemem .sampuanlayip surtup ,durulayip cirpip tersten utulerim.Ben elimde yıkadığım baş örtümü iyice sıkıp şöyle bir iki kere silkeliyorum yazın sandalyenin üstüne , kışın peteğin üstüne koyarım .Bazen dışarıya asarım .Siz bunlardan farklı ne yapıyor olabilirsiniz ki ?
Benim baş örtülerim krep kumaştan genelde,ipek falan kullanmadım hiç.Hatta direk ıslak ıslak ütüleyin deyince şaşırdım bende.Sadece bir tane vardı öyle iyi bir maldan baş örtüm verdiğim paraya acımıştım üzerindeki kat çizgileri asla gitmemişti.ipek esarp vs ise ben hic sıkmam . once sampuabli suda bekletirim is kir akar. citilemem .sampuanlayip surtup ,durulayip cirpip tersten utulerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?