Kötü kokan esarp :/ yardim edin kizlaaaar

Banuu1980

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
6
0
1
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.. ben dışarıdan eve geldiğimde şalım kötü kokuyor. Güzel gene yıkıyorum şallarımi elimde toz deterjanla yıkadım sampuanla yıkadım yumuşatıcı koydum ama ne yaptiysam olmadi kullandığım ürünlerde hep markali iyi ürünler yıkadıktan sonra mis gibi kokuyorlar evden çıkana kadar parfümde sıkìyorum dışarıda fark ediyorum en çokta eve girdiğimde sanki soğuk ve rüzgarli havalarda dahada cok. Balkondada evin içindede kuruttum ama hep ayni sonuç neden olabilir sizce?

Saçınız boynunuz falan terliyorda o yüzden mi acaba kumaş olarak değiştirmeyi deneyin bide

Kokuyu tarif edebilir misin , çamaşır makinasında fazla beklerse rutubet kokar mesela.

nem kokuyordur .
guneste kurut kurur kurumaz al rwngi solmasin.

biz yeni tasindik. mutfağın balkonunda 3gunde kuruyor camasirlar ve yeni yikanan camasirlar rutubet kokuyor . evimizin onu göl de soylemesi ayip sanirim ordan geliyo.

simdi yatak odasinin balkona asiyorum yarim saattr kuruyorlar ve kokmuyorlar. orasi gunes aliyo nem.mem yok.

Benim de baş örtülerim kokar zamanla normal aslında , evden çıkarken bir şey yok diyorsunuz , geriye ter kokusu kalıyor ama çok rahatsız edici değildir ki o koku.

Bunun Eşarpla ilgisi yok tamamen sizinle alakalı bir durum kafa derisi ile alakalı.

Sokakta tozlu pis hava, kafa derisi,vücüt sürekli yağ üretiyor sonuçta hepsi birleşince o koku oluşuyor.

Ama bu kokuyu siz alırsınız etrafı rahatsız etmez.

Evin icinde nasil kurutmaliyim sizce?

Ben daha yeni kapadim baslarda böyle sorunum yoktu yeni yeni basladi ter kokusu olamaz pek fazla terleyen biri degilim zaten böyle disari ciktigimda özellikle rüzgarli havalarda kokmaya basliyor

Evin icinde nasil kurutmaliyim sizce?
eger bu koku cok rahatsiz ediyirsa bi an once kurumasi lazim nemli nemli durmamasi lazim . disarida kurutacak yer yok mu ?

ben olsam uzaktan fon makinesi ile kuruturdum ya da bak ne yap biliyor musun yika cirp bi guzel sonra da islak islak direk tersten ütüle. utuleyerek kurut. ben esarplarimi kurutmam bile bozuluo zaten yazmis adamlar ya kuru temizleme ya da direk islak islak utuleme

Ben elimde yıkadığım baş örtümü iyice sıkıp şöyle bir iki kere silkeliyorum yazın sandalyenin üstüne , kışın peteğin üstüne koyarım .Bazen dışarıya asarım .Siz bunlardan farklı ne yapıyor olabilirsiniz ki ?

ipek esarp vs ise ben hic sıkmam . once sampuabli suda bekletirim is kir akar. citilemem .sampuanlayip surtup ,durulayip cirpip tersten utulerim.

ipek esarp vs ise ben hic sıkmam . once sampuabli suda bekletirim is kir akar. citilemem .sampuanlayip surtup ,durulayip cirpip tersten utulerim.
Benim baş örtülerim krep kumaştan genelde,ipek falan kullanmadım hiç.Hatta direk ıslak ıslak ütüleyin deyince şaşırdım bende.Sadece bir tane vardı öyle iyi bir maldan baş örtüm verdiğim paraya acımıştım üzerindeki kat çizgileri asla gitmemişti.

bir de islak.utuleyince utu yaptığınız yerde leke vs varsa esarba dirwk.gecer. temiz bi carsaf vs olsun yoksa utu masasinin ustindeki tozlar bile.islak oldugundan sicagi da yiyince direk esarba yapisiyo ve hic gecmiyo.

Birde benim başıma geldi bu olay ama daha sonra fark ettimki ütülenirken bazı kumaşlar sıcaktan dolayı böyle kokular yapabiliyor yani plastiğin sıcakta kokması gibi bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…