kötü kaynana, yamağı görümce ve ikiz bebeklerim!

Atıyorum sen arada derede bir kap yemek yapacaksın gelip onu yiyip gidecek eee aksama siz ne yiyeceksiniz, bende beklentiden yana değilim varsın eli boş gelsin de benim yaptığımı da agopun kazı gibi yutmasın

yok artık gerçekten mi ? yavaş alsın çok istiyorsa kendisi bir tane yapıversin ya da bakıcı annelik yapsın sevap kaznır.

Yeryüzünde hiç bir insan oğlu yok ki , bize hayatı dar etme , sıkıntı verme lüksü olsun .

İnsanları takmamayı , haklı olduğunuz durumlarda susturmayı , hayatınıza müdahale ettirmemeyi öğrenmelisiniz .

Tüm yaşanan sıkıntılar , karşımızdakilerin densizlikleri kadar ; bizim elimizdeki haklarımızı doğru kullanmamamızdan kaynaklı .

De get yahu diyeceksiniz yeri geldiğinde , sen şöyle az öte de dur diyebileceksiniz . Çek çek çek dünyada kahır bitmez . Dişinizi gösterin . Görün bakalım kimin tansiyonu baskın çıkıyor

Bu işi cinnet çözer be adam olacak kızım :)
Saglam olanından şöyle en kallavisinden.
Korkutsa yeter bence :)
Evine inip laf bilemeye korkar.

Katılıyorum lafla anlayacak insan var anlamayacak insan var ama kesin olan şu ki her insanın anlayacağı bir dil var

evden kovun gelmeyin deyin gelmesin
eşinize de o hastaysa bende lohusayım
o kendini düzeltsin diye konuşmazsan sonunda bu olurdu deyin

O geldiginde uzat ayaklarını tv izle.
Elma al eline geç tv karşısına çatır çutur ye
Etmişligim vardır

Şaşırmadım desem

Biraz fazla insanlar ne düşünür odaklı yaşıyor kimileri . Böyle olunca da ses çıkarma hakkı olduğunu unutuyor .

Bende 30 dan sonra , ''ha beni üzüyor musun cicim , o zaman seyrek görüşelim '' düsturunu huy edindim . Pek memnunum

senin ailendede çok hata var arkanda degiller yaşadıklarına göz yumuyolar.. kavinvalidene ne diyim allah akil versin

Degil mi ?
Dünya derdi çekmek isteyene bol bol dert var zaten..
Madem kayınvalidesi oglunun yanında politik davranıyor o da öyle yapsın..
Açıkçası eskiden çok dert ederdim neden böyle diye.
Şimdi umursamıyorum bile.
Bana annem soruyor neden aramıyorlar seni diye.
Anne diyorum inan böyle daha rahatım hiiiç aramasalar keşke :)

Bence sen çok sorunlu birisin.
1.) kadın sen nişanlıyken annene bağırmasından dolayı belki gerçekten pişman oldu. Nereden biliyorsun numara çektiğini? Madem o zaman anladın ne mal olduğunu evleneyecektin. Aşkından ölen olmadı şimdiye kadar.
2.) Oğlunun resminin altına "I love u" yazması seni neden ilgilendiriyor ki? Oğlu bu sevecek tabi ki.
3.) Günde 2 kere konuşması da yine seni ilgilendiren bir konu değil.
Diğer dediklerini de nedense abarttığını düşünüyorum.
Şu şartlara katlanamıyrosan gerçekten boşanmayı düşünmen isabetli olur.

Hiç unutmam misafir olarak gelmiş bana
Yası da epeyi geçkin 75 :)
Sürekli ama sürekli igneleyip durdu misafirligi boyunca baktım onda laf bitmez
Aldım elime elmanın irisini.
Yıkadım bir güzel..
Gittim çektim eşofmanları altıma
Altım kumandayı
Yayıldım koltuga çatırrr çutur elma dişledim
Kayınvalide şöyle aynen
Terbiyesiz dedi..
Baktım yine susmayacak taktım kulaklıgı altım telefonu elime yine bir elma daha aldım geldim yayıldım koltuga çatır çutur hem kk'yı okudum hem güldüm, kayınvalide pert ahah :)

Ay yok artık. Sen ne diyorsun peki o oyle sacmalayinca.

Bunu cidden yaptin mi.Helal olsunnn. sonra peki kv nin sana karşı tavrı ne oldu?

Yani madem amaç sürekli iğneleyip can acıtmak , sinir bozmak ... Neden ona bu şansı sunalım ki

Bir elma da tüm haksızlığa uğrayan kadınlar için yiyeceğim şimdi , en irisinden

Ay yok artık. Sen ne diyorsun peki o oyle sacmalayinca.
Düşün artık ve daha neler neler diyo..
ne diyim ki onun saçmalıklarına şimdilik susuyorum çocuk doğunca bakalım napcak.
Aynı tavırda olursa o zaman cevabını alcak benden.

Boşver kayinvalide gorumceyi takma kafana bişey getirmezse getirmesin

Son düzenleme:
Kv geldiginde hic bir tepki verme
Madem o selam sabah vermeden kosa kosa bebeklerin yanina gidiyor
Hic konusma
Buzdolabina da kilit taktir bir arkadasim aynen boyle yapmisti her gun yemege gelen kaynanasi yuzunden

Bunu cidden yaptin mi.Helal olsunnn. sonra peki kv nin sana karşı tavrı ne oldu?
deli dedi ne desin :)
Bütün eltilerime,görümcelerime anlatmış tabi..
Yanlarına gittigimde sordular yaptıgın haraket hiç olmamış annem çok kırılmış diye.
Dedim ki; benim kırgınlıklarımı da hiç hesaba kattınız mı ?
Hayır !
Kırıldım dedigimde birgün görümce ''ay dolapta 404 var getireyimde yapıştıralım'' dedi.
Eee unutur muyum ?
Asla !
N'aptım peki ?
Gitmeden evvel çantama 502 adlı yapıştırıcıyı koydum :)
Aynı görümcem malum asla bunun rövanşını almadan durmayacaktı biliyorum.
Annesinin kırıldıgını beyan edince hemen çantamın oldugunu alana gidip 502'yi aldım getirdim..
Dedim ki ;Hatırladın mı sana bir gün böyle bir kelam ettigim vakitte bana 404 kullanmamı önermiştin al ben sana daha iyisini getirdim 404'den daha iyi yapıştırdıgı kesin el birligiyle tamir edersiniz dedim ve eşimin yanına gidip göllendim ehehe

Düşün artık ve daha neler neler diyo..
ne diyim ki onun saçmalıklarına şimdilik susuyorum çocuk doğunca bakalım napcak.
Aynı tavırda olursa o zaman cevabını alcak benden.
Cocugunu ona alistirma. Cocuk ona gidince ciyak ciyak anne diye aglasin bak bakalim ne yapabilecek. Ben olsam bir de üstüne dalga gecerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…