ben de sosyal medya hesaplarımı kapattım çok dikkatimi dağıtıyordu. şuanki durumda beni su üzüyor biraz; sonuçta okula gideceğim sürekli ve başka biriyle olursa onu hep görmem gerekecek. uzakta olsam kendi önüme bakarım ama belki de her gün göreceğiz birbirimizi.Ben şuan evde KPSS çalışıyorum ve sosyal medya hesaplarımı kapattım. Kimseyi görmüyorum. Ayrıca şu sınavları atlattıktan sonra karşıma daha iyi birisinin çıkacağını biliyorum. Bu yuzden takmıyorum. O yaşlarda kafaya takılıyor ama ileride gerçek aşkı bulunca aklınıza bile gelmeyecek emin olunKafanızı dağıtın mutlaka. Ise girin veya ders çalışın.
Okul bitince farklı ortamlara gireceksin. Kaçıncı sınıfsın?ben de sosyal medya hesaplarımı kapattım çok dikkatimi dağıtıyordu. şuanki durumda beni su üzüyor biraz; sonuçta okula gideceğim sürekli ve başka biriyle olursa onu hep görmem gerekecek. uzakta olsam kendi önüme bakarım ama belki de her gün göreceğiz birbirimizi.
4.sınıf yani son sınıfım:)Okul bitince farklı ortamlara gireceksin. Kaçıncı sınıfsın?
O kişiyi görmezden gel ve son döneminin tadını çıkar canim. Nasıl olsa az kalmış okulun bitmesine. Sonra özlüyorsun okulu kendimden biliyorum4.sınıf yani son sınıfım:)