- 27 Aralık 2012
- 272
- 1
- Konu Sahibi talimterbiye
Gündüz okulda başıma tuhaf bir olay geldi ve hala nasıl böyle birşey olabilir diye kendi kendime soruyorum. Okulda başka bir bölümün hocası aşırı kibar bir Prof. eşinden boşanmış 50 yaşlarında bir adam. Eşine olan aşkını anlatan yazdığı kitabı bile okumuştum. Neyse uzatmayım facede dolaşırken mesaj yazdı nasılsınız .... hanım dedi. İyiyim hocam siz nasılsınız falan yazdım. Bugün kız arkadaşıyla görmüştüm ayak üstü tanıştırmıştı. Facede yazışırken kız arkadaşımı beğendiniz mi diye sordu evet çok hoş biri dedim. 10 üzerinden kaç puan verirsiniz falan dedi bu sorudan sonra manyak mı bu diye düşünmeye başladım, kusursuz kimse yoktur hocam 10 üzerinden 9 verirdim dedim. Bana demesin mi öyle demeyin bence siz kusursuzsunuz ben de size 10 üzerinden 10 veriyorum dedi. Ben o an dondum kaldım sağolun hocam çok kibarsınız kız arkadaşınızla mutluluklar dedim çıktım. Hemen face dondurdum, eşimde bazen benim face girdiği için. Ben mi yanlış anlıyorum bu adam düpedüz bana asıldı mı anlayamadım. Bir kaç bir şey daha olmuştu parçaları birleştiriyorum ben böyle bir şeye mahal verdiğimi düşünmüyorum. Okuldan eve, evden okula giden dikkat çekici bile giyinmeyen bir bayanım nasıl oluyorda bu cesareti kendinde buldu anlayamadım. O kadar çok utandım ki illa ki okulda karşılaşacağım. En iyisi hiç anlamamazlığa vurayım diyorum.