Kötü düşünmeyim diyorum ama tuhaf bir olay

talimterbiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
272
1
Gündüz okulda başıma tuhaf bir olay geldi ve hala nasıl böyle birşey olabilir diye kendi kendime soruyorum. Okulda başka bir bölümün hocası aşırı kibar bir Prof. eşinden boşanmış 50 yaşlarında bir adam. Eşine olan aşkını anlatan yazdığı kitabı bile okumuştum. Neyse uzatmayım facede dolaşırken mesaj yazdı nasılsınız .... hanım dedi. İyiyim hocam siz nasılsınız falan yazdım. Bugün kız arkadaşıyla görmüştüm ayak üstü tanıştırmıştı. Facede yazışırken kız arkadaşımı beğendiniz mi diye sordu evet çok hoş biri dedim. 10 üzerinden kaç puan verirsiniz falan dedi bu sorudan sonra manyak mı bu diye düşünmeye başladım, kusursuz kimse yoktur hocam 10 üzerinden 9 verirdim dedim. Bana demesin mi öyle demeyin bence siz kusursuzsunuz ben de size 10 üzerinden 10 veriyorum dedi. Ben o an dondum kaldım sağolun hocam çok kibarsınız kız arkadaşınızla mutluluklar dedim çıktım. Hemen face dondurdum, eşimde bazen benim face girdiği için. Ben mi yanlış anlıyorum bu adam düpedüz bana asıldı mı anlayamadım. Bir kaç bir şey daha olmuştu parçaları birleştiriyorum ben böyle bir şeye mahal verdiğimi düşünmüyorum. Okuldan eve, evden okula giden dikkat çekici bile giyinmeyen bir bayanım nasıl oluyorda bu cesareti kendinde buldu anlayamadım. O kadar çok utandım ki illa ki okulda karşılaşacağım. En iyisi hiç anlamamazlığa vurayım diyorum.

Bence sakin samimi olma yuz bulup dahada asilacak bu sefer inanamiyorum yaa bu erkek milleti neden hep doyumsuz

otur! sıfır! yazsaydın keşke o an.. şuna bak resmen aranıyo, ulasabıleceği herseyi engelleyıp yuzyuze gelince de gayet resmi davran derim:KK34: bı daha bulaşamasın.

yaşından başından utanmıyor belli ki!
okul içinde resmi davran çok gerekmedikçede konuşma
pis adam!

Asilmis galiba okulda konusmazsin olur biter sonucta yasitin degil bu arada kalvyemin nokta kismi bozulmus özür dilerim

Bence sana yazan kız arkadaşıydı, yem attı tepkini ölçtü.

Keşke 10 vereydin.:KK37:

Son düzenleme:
Gündüz okulda başıma tuhaf bir olay geldi ve hala nasıl böyle birşey olabilir diye kendi kendime soruyorum. Okulda başka bir bölümün hocası aşırı kibar bir Prof. eşinden boşanmış 50 yaşlarında bir adam. Eşine olan aşkını anlatan yazdığı kitabı bile okumuştum. Neyse uzatmayım facede dolaşırken mesaj yazdı nasılsınız .... hanım dedi. İyiyim hocam siz nasılsınız falan yazdım. Bugün kız arkadaşıyla görmüştüm ayak üstü tanıştırmıştı. Facede yazışırken kız arkadaşımı beğendiniz mi diye sordu evet çok hoş biri dedim. 10 üzerinden kaç puan verirsiniz falan dedi bu sorudan sonra manyak mı bu diye düşünmeye başladım, kusursuz kimse yoktur hocam 10 üzerinden 9 verirdim dedim. Bana demesin mi öyle demeyin bence siz kusursuzsunuz ben de size 10 üzerinden 10 veriyorum dedi. Ben o an dondum kaldım sağolun hocam çok kibarsınız kız arkadaşınızla mutluluklar dedim çıktım. Hemen face dondurdum, eşimde bazen benim face girdiği için. Ben mi yanlış anlıyorum bu adam düpedüz bana asıldı mı anlayamadım. Bir kaç bir şey daha olmuştu parçaları birleştiriyorum ben böyle bir şeye mahal verdiğimi düşünmüyorum. Okuldan eve, evden okula giden dikkat çekici bile giyinmeyen bir bayanım nasıl oluyorda bu cesareti kendinde buldu anlayamadım. O kadar çok utandım ki illa ki okulda karşılaşacağım. En iyisi hiç anlamamazlığa vurayım diyorum.

Böyle bir şeye mahal vermedim demişsin ya,
aslında facede onunla konuşman bile mahal vermektir.

Erkeklerin pek çogu böyle işte.
Hemen bir nabız yoklama olayına giriyorlar...

Yüz verince astar istiyorlar...

Son düzenleme:
Azgın teke sendromu canım.
Bu tiplerden itinayla kaçılmalı.
Nedense karşıkonulmaz bir cazibeleri olduklarına dair garip bir inançları oluyor.
Ama sadece can sıkıyorlar.
Sende hata yok , tükenmekte olan libidolarını ateşleme dürtüsü sadece :KK51:

Son düzenleme:
Ne komik bir şeymiş bu. :KK1:
Fakültelerdeki doçentler, profesörler bir başka oluyor kızlara karşı.
Açık açık flört ediyorlar.
Ben de bu tarz şeyler yaşıyorum ama kafama hiç takmam ve güler geçerim sadece.
O kadar çok örnek yaşanıyor ki bu şekilde, şaşırmıyorum artık, sadece gülüyorum. :KK31:
Yazık bu adamlara. :KK70:

Son düzenleme:
Gündüz okulda başıma tuhaf bir olay geldi ve hala nasıl böyle birşey olabilir diye kendi kendime soruyorum. Okulda başka bir bölümün hocası aşırı kibar bir Prof. eşinden boşanmış 50 yaşlarında bir adam. Eşine olan aşkını anlatan yazdığı kitabı bile okumuştum. Neyse uzatmayım facede dolaşırken mesaj yazdı nasılsınız .... hanım dedi. İyiyim hocam siz nasılsınız falan yazdım. Bugün kız arkadaşıyla görmüştüm ayak üstü tanıştırmıştı. Facede yazışırken kız arkadaşımı beğendiniz mi diye sordu evet çok hoş biri dedim. 10 üzerinden kaç puan verirsiniz falan dedi bu sorudan sonra manyak mı bu diye düşünmeye başladım, kusursuz kimse yoktur hocam 10 üzerinden 9 verirdim dedim. Bana demesin mi öyle demeyin bence siz kusursuzsunuz ben de size 10 üzerinden 10 veriyorum dedi. Ben o an dondum kaldım sağolun hocam çok kibarsınız kız arkadaşınızla mutluluklar dedim çıktım. Hemen face dondurdum, eşimde bazen benim face girdiği için. Ben mi yanlış anlıyorum bu adam düpedüz bana asıldı mı anlayamadım. Bir kaç bir şey daha olmuştu parçaları birleştiriyorum ben böyle bir şeye mahal verdiğimi düşünmüyorum. Okuldan eve, evden okula giden dikkat çekici bile giyinmeyen bir bayanım nasıl oluyorda bu cesareti kendinde buldu anlayamadım. O kadar çok utandım ki illa ki okulda karşılaşacağım. En iyisi hiç anlamamazlığa vurayım diyorum.[/QUOTE

bildiğin asılmış sakın yüz verme hatta gerekirse haddini bildir daha da ileriye giderse bana facete yazdıklarınızı okul yönetimine gösterip sizi şikayet ederim de böylelerine haddini bildirmek lazım

neden böyle oluyor anlamıyorum..
bu adamlar kim, ne hakla ve nasıl bir cüretle böyle şeyler yapabiliyorlar anlayamıyorum. buruşmuş derilerinden, aklaşmış saçlarından da mı utanmıyorlar bunlar?
"profösörüm, proje yöneticisiyim bilmem nerde başkanım, herkese talip olabilirim" ise olay gerçekler çok acı azizim, dev aynasının önünden çekil, kendine boy aynasından bak derim.
bu işler böyle olmuyor, bırak öğrenciye bunu yapmayı, hem evli hem öğrenci birine böyle bir mesaj yazabilmek densizlikten başka birşey değil. bu tipler her yerde maalesef. pinpon herif!! eşşeğe altın semer de vursan eşşek yine eşşek kısaca, takma kafana...

facenı neden donduruyorsun ki onu engelleseydın keske, goruncede araya mesafe koyardın olur bıterdı, bu kişi yuzunden eşinle kavga edebılırsın cunku hoş olmaz..

Asıldı mı bilemem .Genel olarak çok kibar , centilmen entel dantel bir tipse iltifat etmiş olabilir .Böyle kibarlıktan kırılan adamlar , her gördüğü bayana iltifat ederler nezaketen bir görev olarak görürler .bundan dolayı kesin asılmıştır diyemiyorum .

Ama, "10 üzerinden kaç puan verirsin" sorusuna dayanarak , evet size katılıyorum kesinlikle manyak bu adam :KK1:

Waaa! Ne kadar itici:)
Hemen dondurman iyi olmuş!

Birde, o an siz değilde eşiniz face'nise girmiş olsaydı, ne olacakdi..
Belki face'nise erkek merkek eklemeseniz daha hayırlı olur..

Başka bir şekildede yaklaşa bilirdi..

Fakat 50 yaşındaki, hemde bir hoca nasıl böyle cezaret eder, aklim almıyor. Cidden dediğin gibi deli olmali.

Pis adam:KK53:

Bende 24 yasindayken bir okulda stajyerken habire benimle ilgilenmesi gereken ögretmen - yani verdigim derslerle ilgili olmasi gereken adam- 62 yasinda nerdeyse emekli olacak bir pedagok (avrupada emeklilik 65-67 yas arasi),
ödül almis insan kendi dalinda, sürekli benle yalniz kalmaya calisirdi, ha bire "bu dersi en iyisi bir cafede konusalim", "dogumgünüm var gelirseniz cok sevinirim" vs vs yok hocam, zamanim yok, esim bekliyor evde, ögretmen odasinda konusalim derdim bozulurdu aninda.
Bana ünlü yazarlarin ask siirlerini falan gösterirdi okurdu dersde bunlari isle vs diye, sanki isleyecek baska konu yok.
Acik acik birsey yapmadi, ama bunlar bile cok rahatsiz edici.
Yani aslinda bakarsan...insan anliyor. Yani ben anliyorum.
Kim benle normal konusuyor, kim normal konusmuyor aninda sezerim. Mideme böyle garip bir his düser.
Sonra belki mantik olarak "yok canim daha neler" derim, ama illaki hakli cikar midemin rahatsizligi.
Hani böyle icine kurt düser derlerya, aynen öyle.
Ondan sonrada bir cok ögretmenle-yasitlarimlada- calistim ama cogu insanda hic böyle hisler olmadi, yalniz kalip bir projeye beraber calistigimiz zamanlar bile hic olmadi.
Demekki herkesden süphe eden deli degiliz ; )

Son düzenleme:
Asılmış o kart zampara :)
Merak etme canım, 40-50 yaş grubu erkekler gençlerden daha azgın oluyor. Ama zarar gelmez. Terslersin surat yaparsın olur biter

Asıldı mı bilemem .Genel olarak çok kibar , centilmen entel dantel bir tipse iltifat etmiş olabilir .Böyle kibarlıktan kırılan adamlar , her gördüğü bayana iltifat ederler nezaketen bir görev olarak görürler .bundan dolayı kesin asılmıştır diyemiyorum .

Ama, "10 üzerinden kaç puan verirsin" sorusuna dayanarak , evet size katılıyorum kesinlikle manyak bu adam :KK1:

Evet böyle bir durumda söz konusu o kadar tuhaf birisi ki bütün bayanlara iltifatlar eder hareketleri kibarlığında ötesinde, bir keresinde biz araş.gör. odasına geldi biz odada dört kişiyiz tek tek iltifat etmeler bizde birşeyler yiyorduk hocam siz de buyurun falan dedik aynen şunu söylemişti ay sizleri kırmayı hiç istemem ama kız arkadaşımla balık yemeğe gideceğiz tok gidersem ayıp olur dedi, biraz oturdu bizimle gömleğim çok kırışık bir ütüye gönderirmisiniz dedi ben de poşetten gömlek falan çıkaracak zannettim odaya geçti bir çıktı üzerindeki gömleği çıkarmış atlet üstünde kravat ceket yanımızda oturdu, hizmetli çalışan gömleği götürüp getirdi giyindi gitti çok şaşırmıştım hareketleri tuhaf biri.

X