• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü bişiy değildir inş:(

superisiii

mert'in koca bebeği:))
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
844
1
46
İzmir
kızlar benim adetim çok düzensiz yani günümden illa bi hafta falan geçiyo.Bu sefer ağrım çok geldi adetim bi kaç damla gelmiş ama 2 günden beri kesildi ağrım da yok napmam lazım kötü bişiy yoktur umarım..Doktora da gidemiyorum:50::50:

kızlar benim adetim çok düzensiz yani günümden illa bi hafta falan geçiyo.Bu sefer ağrım çok geldi adetim bi kaç damla gelmiş ama 2 günden beri kesildi ağrım da yok napmam lazım kötü bişiy yoktur umarım..Doktora da gidemiyorum:50::50:

Canım bazen hava değişikliğinden özellikle de stresten çok etkileniyor ondan olabilir.. Ama ğarı düzensizlik felan bunlar kist belirtisine de benziyor gibi geldi bana.. Doktora görün derim ben ama belki yarın tam olarak gelir adetin

2 gün oldu ama hala gelmedi sadece dün akşam birazcık gelmiş.Bu arada bende kansızlık vardı ilaçları kullanmayı bıraktım.bu yüzden olabilir mi?Doktora da kız olduğum için gidemiyorum bakar diye:50::50:

2 gün oldu ama hala gelmedi sadece dün akşam birazcık gelmiş.Bu arada bende kansızlık vardı ilaçları kullanmayı bıraktım.bu yüzden olabilir mi?Doktora da kız olduğum için gidemiyorum bakar diye:50::50:

Canım bekarlara alttan muayene yapmıyorlar ki.. Ultrasondan bakıyorlar ve kan tahlili hormonlara felan bakılıyor.. Çekincek bir şey yok.. Bende bekarken gitmiştim ultrason ve hormonlarıma bakıldı.. Hani olur da doktor alttan muayene edicem derse ben bekarlara sadece ultrasonla bakıldığını biliyordum öyle gelmiştim dersin.. Ama olmaz öyle bir şey merak etme.. Doktora gidebilirsin

bndede bu gecikmeler oluyor..2 ayı bulduğu olduda..o ayrı bı konu tabi..

bır gun gelip 3 gun arayla bı daha gelmesı bır kere oldu hayatımda.. bndede anemı var anormal sayılan sınırında altında.. o dönem 3 ayda bır gelirdi..

ilacı doktora sormadan bırden bıraktıysan olabılır tabı..doktorla konuşup dozu azalta azalta bırakılmalı kullanılan her ilaç..

brownımın dediği gıbı bır doktora gıt.. bakıre olana ultrason var.. öyle olmasaydı bıle sen ıstemedıkten sonra kım yapabılır o muayeneyı..için rahatlasın ıstersen hiç korkma gıt doktora..

tabı diğer doktorunlada görüş..

Back