• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü abi

Kendinize ait kapısı kilitlenebilen bir odanız yok mu?
Bunu sağlamanız çok mu zor ?

Abinin davranislari aykiri o ayri ama sevgili dedigin aile iliskisine karisamaz. Ben olsam daha simdiden abin evimize giremez diyen biriyle evlenmem. Yarin annene gicik.olur giremez der obur gun sen gidemezsin der vs vs. Fragman hep bunlar

Merhaba bayanlar benim bir derdim var abimin ağzı çok bozuk anneme bile küfür eder sürekli küfür ediyor, kardeşine yani bana el kol hareketleri yapıyor, küfürler ediyor, huyuna gitmediğim zaman dahada fenalasıyor, kapıları vurmadan iceri giriyor, ben 21 o 25 yasında ben uyurken gelip yanıma yatabiliyor ben hemen kalkıyorum ve beni evlenmek üzere olduğum erkek arkadasım bu durumdan cok rahatsız sürekli abim yüzünden kavga ediyoruz o da abime serefsiz ahlaksız tarzı seyler diyor abinden uzak dur diyor yinede abim ne yapacağımı sasırdım 1 senedir bana çözüm bulur musunuz abim ile ne kadar konustuysakta anlamıyor annem babam da konustu anlamıyor erkek arkafasım evlenince onu evimize almayacağını söylüyor
Burada dursun istedim.

Abim yanıma yatıyru sevgilinize neden söylediniz?
Tmm sinir bozucu ama aile ici olayları sevgiliye nisanlıya anlatmayı dogru bulmuyorm
2 gün sonra ilk kavgada yüzünüze vurulur net.
Eve sokmamasını siz sagladınız yani anlatarak.
Abiye de yardm alın derim.
Birinin basını yakmasın.

Back
X