• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koton'da işe başlayacağım tavsiyesi olanlar...

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
merhabalar herkese :3:
başlıktan da anlaşılacağı gibi kotonda işe başlayacağım haftaya. şimdilik götürmem gereken evrak listesi verildi bana.
biraz stresliyim daha önce iş tecrübem var ama bu daha kapsamlı elbette.
daha önce çalışmış olanlar ve ya tavsiye vermek isteyenleri dinlemek istiyorum.
insanlarla ilişkilerim iyi fakat nedense biraz stressliyim

evet mağazada çalışacağım bir avm'nin içinde. yoğun oluyormuş evet :26:
tempoya çabuk alışabilirim umarım

Avmlerde shiftli oluyo avm kapanana kadar da orda duruo olabilirsin yani zaten anlatmışlardır ...inşallah alışırsın zor bi meslek ...

Avmlerde shiftli oluyo avm kapanana kadar da orda duruo olabilirsin yani zaten anlatmışlardır ...inşallah alışırsın zor bi meslek ...

sürekli olarak yapmayacağım 2 ay gibi bi süre çalışacağım orda çalışmışlığınız var mı?
aklımda kalan birkaç soru var da

sürekli olarak yapmayacağım 2 ay gibi bi süre çalışacağım orda çalışmışlığınız var mı?
aklımda kalan birkaç soru var da

yok ben çalışmadımda mağazacılıkta çalışan arkadaşlarımdan biliyorum çok yoruluyolar diye avmlerde falan...

Hayırlı olsun..

Ben değil de arkadaşım çalışmıştı sormak istediğin soruları bana sorarsan bende ona sorabilirim :)

Koton,Mango filan aynı grup firma diye hatırlıyorum iyi bir iş deneyimi olur senin açından avm içi olduğundan belirli kesimler gelir sorun olcağını sanmıyorum hadi bakalım başarılar.

Hayırlı olsun..

Ben değil de arkadaşım çalışmıştı sormak istediğin soruları bana sorarsan bende ona sorabilirim :)

Koton,Mango filan aynı grup firma diye hatırlıyorum iyi bir iş deneyimi olur senin açından avm içi olduğundan belirli kesimler gelir sorun olcağını sanmıyorum hadi bakalım başarılar.

evet ben biraz da iş deneyimi ve sigorta için başlamak istedim zaten.
çok teşekkür ederim. biraz yorucuymuş ama alışırım heralde

evet ben biraz da iş deneyimi ve sigorta için başlamak istedim zaten.
çok teşekkür ederim. biraz yorucuymuş ama alışırım heralde

Arkadaşım oncelikle yeni işin hayırlı olsun umarım seversin mağazacılık zordur ama başarılı olursan cok kariyer imkanı var.universite okurken collezione da part tıme çalışıp asgari ucretin altında calışan bi arkadaşım kendini magazacılık konusunda geliştirdi şu an burberry de mağaza yoneticisi ve 7.500 maaşı var. Umarım bu yazdıgım sana moral olur

Arkadaşım oncelikle yeni işin hayırlı olsun umarım seversin mağazacılık zordur ama başarılı olursan cok kariyer imkanı var.universite okurken collezione da part tıme çalışıp asgari ucretin altında calışan bi arkadaşım kendini magazacılık konusunda geliştirdi şu an burberry de mağaza yoneticisi ve 7.500 maaşı var. Umarım bu yazdıgım sana moral olur

çok büyük hayallerim yok bu konuda ama müdür olunca daha rahat oluyodur elbette mağazacılık.
ben sadece 2 ay çalışıp para biriktirmek istiyorum.
teşekkür ederim :16:

naptın başladın mı işe canım bende defacto da çalışıcam nasıl zor mu

valla arkadaşa moral oldu fakat ben çöktüm :52:

yanlış meslek kurbanı olmuşum

ben çalışıyorum kotonda hiçtavsiye etmem...tabi şubeden şubeyede değişebilir

Bende bu yaz 1 ay kadar çalıştım kotonda. Ben hayatımda böyle berbat böyle entrikalı bir yer görmedim. :20:

Hayırlı olsun öncelikle.Koton nasıldır bilemem ama avm candır ya mesaiye bi girersin çat gelmiş yemek saatin yemekten gelirsin aa mesai bitmiş de 10 15 dk geçmiş bile farketmezsin.Tabi kotonun zorluğunu bilemem ben avmde çalışmaktan memnunum açıkcası.3 4 gün devamlı ayakta kalma sıkıntısı çekersin sonra bi bakmışsın oturamıyosun sanki kurt var :1:

arkadaşlar merak ediyorum lisans mezunu biri avm de çalışmak isterse mağazalarda hangi statüde başlayabilir...
lütfen deneyimli yada bilgisi olan arkadaşlardan paylaşım bekliyorum...

sevgiler herkese...
Allah herkese hayırlı iş kapıları açsın...

arkadaşlar merak ediyorum lisans mezunu biri avm de çalışmak isterse mağazalarda hangi statüde başlayabilir...
lütfen deneyimli yada bilgisi olan arkadaşlardan paylaşım bekliyorum...

sevgiler herkese...
Allah herkese hayırlı iş kapıları açsın...

satış danışmanı olarak başlayabilirsin. daha sonra her mağazanın kendi sınavları sistemleri var bunları kullanarak reyon yöneticisi depo sorumlusu kasa sorumlusu olabilirsin ya da müdürlük sınavlarına girip mağaza müdürü olabilirsin..

ama ilk işe alım sürecinde satış danışmanı, depo görevlisi yada kasiyer olarak alırlar..

Back