- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi unfortunately
-
alt esofmanın yok mu canımS m beden utumlu adisas ust.hic giyilmedi desem yeridir.yurt disindan hediye geldi.muhtemelen orijinaldir.bendeki adidas esofmanla karsilastiriyorum butun etiketleri tam.yinede emin olmadigim icin 15 tl kizlar...
alt esofmanın yok mu canım
giyilme durumu bedeni ve fiyatı nedirrwar cnm bunun alti takim aslinda ilk sayda olmasi gerek:)
giyilme durumu bedeni ve fiyatı nedirr
cnm ust sifir sayilir giydigimi bile hatirlamiyorum o derece yani.alt ayni s beden.bunu az giydim.ama tertemiz az giysemde cok esofmanim oldugundan sira gelmedi aslinda fitat 10 tl ikisini bir satiyorum ikisi 25 tl:) alt esofmani tekrar ekleyemedim
cnm selam. alım yaparsam ödemeyi nasıl yapıcam yardımcı olur musun
canım sayfalarını inceleyemeye çalıştım ama kalanlar hangileri onları anlayamadım:44: kalanları güncellemen mümkün mü?
Cnm haklisin karisti biraz.sen simdi sor begendiklerini ben gece guncelleyecm:)
Canım sen güncelleme yapacaksın bende son kararımı bildiriyim bida değişiklik yok istwdiklerim bunlar kuzum baska bişey yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ust sifir sayilir giydigimi bile hatirlamiyorum o derece yani.alt ayni s beden.bunu az giydim.ama tertemiz az giysemde cok esofmanim oldugundan sira gelmedi aslinda fitat 10 tl ikisini bir satiyorum ikisi 25 tl:) alt esofmani tekrar ekleyemedim
cnm o zaman sen mango yesil kapri.
adil isik siyah uzun kolluyu
lacivert ceketi
vintage tarzi siyah cantayi iptal ediyorsun degil mi????
Paketini hazirlamistim tekrar hazirlayacm atik
bunlar 40 tl yapiyor.son fiyati izelden yazacm musait oliyim bi ok?[/QUOT. Evet kuzum bunlar oluyor kesin son karar inşallah sen habire ekliyor sun okadar güzelki hepsi içim gidiyor inşallah bida eklemesin ben alana kadar da ekleme yapmam bunların üzerine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kumaşı nasl canım
paraşüt tarzında mı
birde s olur mu emin değilim ya
normalde s bedenim ama eşofmanlarda büyük alıyorum hep.
sen güncelledikten sonra tekrar bakayım. kız durmuyor. 36 beden kıyafetlere bakıyorum.
walla cnm parasut degil sweat kumasi olyuor ya ondan....kac kilosun cnm ona gore soyliyim sana...
173 boy 56 57 kilo
şimdi evdeki adidas üstüme baktım 38 bedenmiş ve tam oluyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?