- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi unfortunately
Mango 36 bden tertemiz kot pant.10 tl
36 derken 27/32 ye mi denk geliyor cnm bu
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mango 36 bden tertemiz kot pant.10 tl
36 derken 27/32 ye mi denk geliyor cnm bu
ewet cnm.ccok yumusak bir pantolon elimden cikarmak istemiyorum ama zayifladim yoksa favoriim![]()
ok bende çok zayıfladım o yüzden kot diye dört dönüyorum.evdekiler ölece duruyor.takas mı yaparsın?nakitmi ist içi elden de olur
cnm bos yere kargo parasi verme madem 8stanbuldaysan.metrobusle halicioglu metrobus duraginda bulusurz olur mu?
hahahah kurye ile aldırıcam cnm ben, işyerinden bir tarafa kıpırdıyamıyorum dışarı çıkmam ne mümkün ben kuryeyi öğleden sonra o taraf yollıycam aldırırım sen saat ver
Birde litle big kapri valla hepsi cok güzeller gönül ister hepsini almak valla ben cok beğendim resimleri böyle kendisi nasıllar daha güzwldürler ayrıca tşk ederim arkadaşıma cok nazik biri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kalanlarla dewam edelim kizlar.ma go kot ayirtildi......arkadasim guzel gunlerde kullansin.sira diger urunlerde...
şeker senden haber bekliyorum
Canim kusura bakma internetimde problem vardi.bir ara siteye girdim ama cvp yazamadan net tekrar gitti.ozelden yaziyorum bulusma noktamizi:)
ürünler geldi teşekkür ederim tekrar