- Konu Sahibi rafadantayfa
Ürünlerimin hepsi sayılı giyilmiş temiz ve sorunsuzdur.Ödemeleri havale yada eft ile alıyorum kargo ücreti her ürün için sabit 7 tl dir fazlası olursa kargonun ben karşılıyorum 50 tl üzeri alımlarda kargo ücretsizdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçekli pantalon mavi rengi fotoda tam çıkmadı sanırım defaktoda şuan satışta mağazasındada görebilirsiniz modeli çok güzel çok severek aldım fakat şugiymeye sıra gelmeden daraldı takas çok beğendiğim bir ürün olursa düşünebilirim.Pantolonlar cok guzelmis canim ya.takas dusunur musun? Ve cicekli pantolonun rengi mavi mi gri mi anlayamadim
Yükledim fakat çok sayıda ürün olduğu için uzun sürdü biraz yarın bakarsınız umarım beğenirsiniz.kaban ve trenckotlari bekliyorum
Şuan herşey duruyor begendiysenoz o ürünü sizin için ayirabilirim yanina bisiler daha bakin ama tek urun için kargosuna değmez sizin acinizdanCanım defacto sweet önunde pug olan duruyor mu?
Canım baktım hepsine ama pek tarzım değiller yoksa tertemiz ürünlerin var acaba diyorum takaslık birşey var mıdır bende, ihtiyacın olan bluz üst vs var mı?Şuan herşey duruyor begendiysenoz o ürünü sizin için ayirabilirim yanina bisiler daha bakin ama tek urun için kargosuna değmez sizin acinizdan
Evet duruyor konuyu yeni actom şuan tüm ürünler duruyor sadece kot gömlek ve bordo treckot için birinden haber bekliyorumbu ikisi duruyor mu
Elinizde L beden yada 40 beden üst varsa foto eklermisinizCanım baktım hepsine ama pek tarzım değiller yoksa tertemiz ürünlerin var acaba diyorum takaslık birşey var mıdır bende, ihtiyacın olan bluz üst vs var mı?
takas düşünürsen o iki ürün için haberleşirizEvet duruyor konuyu yeni actom şuan tüm ürünler duruyor sadece kot gömlek ve bordo treckot için birinden haber bekliyorum