KOT GÖMLEKLER EKLENDİ/ -5 TL'DEN BAŞLAYAN EN UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER SAYFA 4-5'TE

takas için haki yeşil pantolon/bordo pantolon/kırmızı çanta/parfüm/kot pantolon ihtiyaçlarım var duyrulurrr

takas ihtiyacım kalmadı şimdilik nakit ihtiyacım var

cuma günü kargom var , cumadan sonra bi kaç parça bişi daha eklicem

veee bunlar da yeni ürünlerimiz, 1. sayfada ve diğer konumda da ürünler mevcut, çok uygun tutmama ragmen fiyatta indirim yapıyorum :)

1- taş gibi kaşe kaban, tüylenme vs hiçbir sorunu yok simsiyah 36-38 beden uygun 1 defa kullandım sadece, popoyu kapatıyor sıcacık tutar astarı da çok hoş 25 tl

2- standart beden çok tarz bi ceket, ince olmasına ragmen sıcak tutuyor 7 tl

3- pufuduk mont çok çok hoş spor model koyu gri tertemiz sorunsuz 36-38 beden uygun 15 tl

4- pull&bear çok tarz bi pantolon 36-38 beden 15 tl

5- camel renk prenses model astarlı çok hoş bi ceket tertemiz 36-38-40 beden uyar 15 tl

6- koyu gri füme mont içi polar sıcak tutar tertemiz 36 bedene hafif bol oluyor 38-40 bedene daha iyi olur 10 tl

7- yüksek bel tayt pantolon bilekte bitiyor lacivert renk çok rahat likralı 36-38 beden 10 tl

8- yukardaki lacivert pantolon modelin aynısı sütlü kahve renginde 36-38 beden 10 tl

9- 42-44-46-48 beden olur diye düşünüyorum baya geniş esnek çok güzel bi tunik 5 tl

10- 36-38 beden uygun sıfır pantolon boru paça üst dar alt bol model, basenli bayanların tercih etmemesini öneririm hiç kullanılmadı 7 tl

11- şalvar pantolon yan taşları çok hoş duruyor sorunsuz 36 beden ve üstü olur 5 tl

12- deichmandan aldğım atkı farklı modellerde kullanılabilir 1 defa kullanıldı 7 tl

13- kokoş eldivenim bi defa kullanıldı 8 tl

14- deri dolgu topuk bot, içi polar çok kullanılmadı arkasında küçük bi patlak var onun dışında temiz 37 numara 10 tl

15- 1 defa kullanıldı 37 numara 10 tl

16- 1 defa kullanıldı 38 numara 10 tl

bot- çanta takımı ekliyorummm ikiside az kullanıldı temiz

bot muya 38 numara çok şık 40tl
çanta yumuşacık derisi tertemizz geniş baya 40 tl
takım fiyatı 70 tl

elimde 2 adet laptop çantası var sorunsuz birinin etkiketi üstünde sıfır diğeriaz kullanılmış ilgilenen olursa foto ekliyebilirim

ayrıca bi kaç parça erkek ürünleri de mevcut

ÜRÜNLERİ GÜNCELLİYORUM HANIMLAR HEPSİ BU SAYFA DA BAŞKA SAYFAYA BAKMANIZA GEREK YOK İNDİRİMLERİM MEVCUT
ÇOĞU HİÇ KULLANILMAMIŞ TERTEMİZ ÜRÜNLER, BEDENLERİ ÜSTLERİNDE YAZIYOR DETAYLI FOTOLARI ÖNCEKİ SAYFALARDA MEVCUT

--- Ne Alırsan 5tl ---

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…