KOT GÖMLEKLER EKLENDİ/ -5 TL'DEN BAŞLAYAN EN UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER SAYFA 4-5'TE

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
298
4JUSTİCE EN UYGUN FİYATLARLA YENİ ÜRÜNLERLE KARŞINIZDAAAA
ÇOĞU HİÇ GİYİLMEMİŞ ÜRÜNLERDİR
DEVAMI GELECEK FIRSAT BULDUKÇA

1- 36-38beden çok tatlı bi model, etek giymek yassahmış bana elimde kaldı 5tl

2- taytın üzerine çok şık duruyor veya skınny jeanlarla kumaşı kalın 36-38-40 bedene olur 5 tl

3- 36-38 beden uyumlu taş gibi kaşe kaban kemeri çok şık duruyor üstte popoya kadar iniyor 20 tl

4- 36-38 -40 beden olur kaşe yelek içi polar yarasa kol sıcacık tutar 15tl

5- 36-38 beden şişme mont haki yeşil modeli çok hoş yandan fermuarlı 15 tl

6- 36-38 beden çok şık ceket 5 tl

7- 36-38 beden kolları ve yanları apoletli siyah gömlek 7 tl

8- 38-40-42 beden pudra rengi etek cepli içi belli etmez 5 tl

Eklentiler

• IMG_0699.JPG
    153,7 KB · Görüntüleme: 310
Son düzenleme:
9- siyah kapri kot kumaşından 36-38 beden 5 tl

10- çok güzel bi elbise gögüs kısmı süngerli ve kalın belli etmez dize kadar geliyor 36-38-40 beden olur 10 tl

11- bu elbisede çok güzel kumaşı özellikle , çok şık duruyor kırmızı ve siyahın uyumu, kolunda küçük bi delik var aslında o deliği kendim yaotım diyebilirim ben oraya parmagımı sokup giymiştim bi iki kere eldivenli elbise gibi yani :)) 5 tl 36-38 beden

12- fotoda çok tipsiz çıkmış nedense :)) salaş hırka scacık tutuyor boyun kısmı atkı gibi çok şık duruyor standart beden 5 tl

13- krem rengi süveter standart beden 5 tl

14- kedili tişört 34-36 beden arkası uzun ön kısa model parlak kumaşı 5 tl

15- kürk bolero standart beden 7 tl

Ayyy biseyler begendim ama takas olsa :))) daha once hic takas yapmadim kismet olur mu ki :)) ♥♥

Ayyy biseyler begendim ama takas olsa :))) daha once hic takas yapmadim kismet olur mu ki :)) ♥♥

canım konunu biliyorum takip ediyorum, ama şuan ihtiyacım olan bişi göremedim maalsef
kırmızı çanta, haki yeşil pantolon,bordo pantolon ve kot pantolon ihtiyaçlarım var 26 beden varsa eger elinde bakabilirim

Tüh bi bastan ayrintili baksaniz belki uygun biseyler cikar aslinda ... hos seylerim var... bakarsaniz beklerimmm ♥cok begendim kacirmak istemiyorum♥
hayirli satislar

Tüh bi bastan ayrintili baksaniz belki uygun biseyler cikar aslinda ... hos seylerim var... bakarsaniz beklerimmm ♥cok begendim kacirmak istemiyorum♥
hayirli satislar

msjını görünce baştan başladım baktım dediğim şeylere ihtiyacım var
çok sağol canım sana da hayırlı satışlar görüşmek üzere mutluluk

Beden küçük yoksa çok ta sık kıyafetlerin var başka zamana kaldii☺

Canim bunun belindeki kemer ciiyor mu

Just geri döndüüü hoşgeldin:) sırf senden daha çok ürün alabilmek için 36beden olasim var yine harika ürünler eklemissin pudra etek dikkatimi cekti ama diğerleri bedenden dolayi olmaz ben takipteyim.canim.özellikle 38 40beden elbiselerin varsa bekliyrm:) hatta direk bana ayırır mısın bi göreyim:))
senden aldığım her ürünü severek kullandım seni tanimayanlar varsa duyurulur bu ürünler kaçmaz

Canim bunun belindeki kemer ciiyor mu

hayır canım çıkmıyor kemeri

herzaman ki gibi gevezekcim güzel sözleriyle mest etti beni canım pudra etegi sorunca denedim de bi hiç giymemiştim, galiba 38-40 bedene birazcık zorlar gibi bana tam oldu çnkü sınavlarım bitince dolabı bi tekrar döküştüreyim çıkarsa bedenine uygun eklerim canım

Canim zahmet olmazsa üzerinde gorebilir miyim elbiseyi kemeri göğüs kisminda hamile elbisesi gibi durur mu merak ettim

Ugrastirdim kusura bakma canim göğüsten alti bol duruyo bide boyu bilekte tekrar kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…