Koşu bandiyla zayıflatan varmii

Sık sık yapma imkanınız olacaksa alın:KK66:Tabi ki çok işe yarıyor:)Ben geçen yıl 3 ay spor salonuna gittim çok faydası oldu..Bu yıl henüz fırsat bulamadım gideceğim inşaallah:KK53:
Alıp bir kenara atacaksanız boşa evinizde yer kaplamasın:)Genelde duyuyoruz alınıyor sonra yapılmıyor..Boşa yer kaplıyor..

Selam aldin mi acaba kosu bandi merak ettim benimki yeni geldi bende basladm diyetle birlikte desteklemeye

Selam aldin mi acaba kosu bandi merak ettim benimki yeni geldi bende basladm diyetle birlikte desteklemeye
Henüz almadım almayi istiyorum ama bir arkadaşım çok şişmanmis ama ben onu zayıf tanıyordm neyse spora gitmiş aslında 3 ay ve ozaman bir zayıflamis ozamandan beri zayıfmis yani spor salonu daha etkili büyük ihtimal çok kararsizim

Henüz almadım almayi istiyorum ama bir arkadaşım çok şişmanmis ama ben onu zayıf tanıyordm neyse spora gitmiş aslında 3 ay ve ozaman bir zayıflamis ozamandan beri zayıfmis yani spor salonu daha etkili büyük ihtimal çok kararsizim

Bende gecen sene spor salonuna gittim hic veremedim evim uzakti gitmeye cok usendim simdi yuruyus bandiyla 5dk yapip duruorm 10dk yapiorm isim oluyo birakiyorm devam ediyorum cok hosuma gitti istedigim zmn durdurup devam etmek guzel

X