Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sık sık yapma imkanınız olacaksa alınTabi ki çok işe yarıyor:)Ben geçen yıl 3 ay spor salonuna gittim çok faydası oldu..Bu yıl henüz fırsat bulamadım gideceğim inşaallah Alıp bir kenara atacaksanız boşa evinizde yer kaplamasın:)Genelde duyuyoruz alınıyor sonra yapılmıyor..Boşa yer kaplıyor..
Her spor salonu farklı saatte ve çalışmada olabilir..Benim gittiğim haftada 3 gün 2'şer saatti...Önce spor aletleri ile çalışma yapılıyordu..Daha sonra step ,plates vs yapılıyorduHoca eşliğinde :)
Henüz almadım almayi istiyorum ama bir arkadaşım çok şişmanmis ama ben onu zayıf tanıyordm neyse spora gitmiş aslında 3 ay ve ozaman bir zayıflamis ozamandan beri zayıfmis yani spor salonu daha etkili büyük ihtimal çok kararsizim
Henüz almadım almayi istiyorum ama bir arkadaşım çok şişmanmis ama ben onu zayıf tanıyordm neyse spora gitmiş aslında 3 ay ve ozaman bir zayıflamis ozamandan beri zayıfmis yani spor salonu daha etkili büyük ihtimal çok kararsizim
Bende gecen sene spor salonuna gittim hic veremedim evim uzakti gitmeye cok usendim simdi yuruyus bandiyla 5dk yapip duruorm 10dk yapiorm isim oluyo birakiyorm devam ediyorum cok hosuma gitti istedigim zmn durdurup devam etmek guzel