Koşu bandında hız ayarı ve Göğüs egzersizleri ?

denizbaris

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.266
13
Yaa kızlar bana bir akıl vern....
Koşu bandım var bir ara çok yoğun kullandım ve 5 kilo verdim ama başka sorunlar nedeniyle bıraktım.... İlk sorum şu: Koşu bandında ortalama hangi hızda yürümek lazımdır...
Ben genelde 4 le başlıyorum 6 ya kadar çıkıyorum..
10 dk 4
5 dk 4,5
10 dk 5
5 dk 5,5
10 dk 6
5 dk 5
5 dk 4 ile bitiriyorum doğru bir sistemmidir bu?

Diğer br sorum son günlerde göğüslerimin eskisi kadar diri olmadıklarını düşünmeye başladım, göğsün kas olmadığını duymuştum Ne kadar doğru bilemiyorum ama göğüslerimin sarkmasını engellemek için dikleştirmek için nasıl hareketler yapabilirim

valla görünüşte yaptığın çok güzel gibi ama ben uygulayamazdım herhalde.

Yürüyüş yapmaktan hızlı yürümeye o kadar alıştım ki artık...

Koşu bandında genelde ilk on dakika 5,5de yürüyorum,sonraki 50dk 6 da yürüyorum.a.s

Ama sen bu tempodan memnunsan devam etmelisin.Sonuçta herkesin kendisine göre bi yürüme ayarı vardır yerimseniben

Yaa kızlar bana bir akıl vern....
Koşu bandım var bir ara çok yoğun kullandım ve 5 kilo verdim ama başka sorunlar nedeniyle bıraktım.... İlk sorum şu: Koşu bandında ortalama hangi hızda yürümek lazımdır...
Ben genelde 4 le başlıyorum 6 ya kadar çıkıyorum..
10 dk 4
5 dk 4,5
10 dk 5
5 dk 5,5
10 dk 6
5 dk 5
5 dk 4 ile bitiriyorum doğru bir sistemmidir bu?

Diğer br sorum son günlerde göğüslerimin eskisi kadar diri olmadıklarını düşünmeye başladım, göğsün kas olmadığını duymuştum Ne kadar doğru bilemiyorum ama göğüslerimin sarkmasını engellemek için dikleştirmek için nasıl hareketler yapabilirim

bende ilk 10 dk 5 teb başlayıp 6 ya kadar öıkıyorum.20 dk 6 6.1 6.2 6.3 e kadar çıkıyorum.son 5 dk yavaş yavaş düşürüyorum.bence gayet güzel ayarlamışsın...yola devammmm.....alkisalkisalkis

valla doğrumu yapıyorsun bilemicem canım anlamam çünkü yanlış bilgi vermek istemiyorum
kilo vermek için tempolu yüremek gerekiyor o yüzden ben çok hızlı ayarda neredeyse koşu derecesinde yürüyorım 20dk da sucuğum çıkıyor valla

mrba arkadaşlar koşu bandı almayı düşünüyorum ama hangisi okonuda kararsızız sizler hangisini kullanıyosunuz ve siz hangisini önerirsiniz

mrb bayanlar bende koşu bandını yeni aldım 1 saat yürüyüşü aralıksızmı yapıcaz ben en fazla 20 dk yatım çok yoruldum nasıl yapmalıyım cevap verirseniz sevinirim..

X