• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koşu bandım ,bisikletim, stepim, mekik aletim ve zayıfla programımla gitsin kilolarrr

akillibidikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
1.425
11
0
Bursa
evde koşu bandım ,bisikletim, stepim, mekik aletim var ve zayıflaaaaaaaa

25 yaşında 70 kiloyum ve zayıflamak zorundayım zayıflamak istiyorum diyemiyorum zayıflamak zorundayım

çünkü 2010 temmuzda 58kg ile evlendim gelinliğimi giydiğimde kilom idealdi. 2011 şubatta hamile kaldım ve gelsin kilolar oldu am keyften değil hamileliğin rutin kiloları değildi benimkiler çok zor ve çok tahlikeli bir hamileleik geçirdim 6ay boyunca hergün aşırı kanamalı bir hamileliğim oldu ve 10 kez düşük tehlikesi atlattım son 2 aşırı kanamamda hayati tehlikemde vardı hergün serum ve iğnem vardı ilk aylarda sayıyırdum bir ayda 23 lt serum 45 tane iğne vurundum ama sonra çok moralim bozuluyor diye saymayı bıraktım ve hiç kımıldamadan hep yattım sabaha kadar sağıma yattıysam gecceye kadar düz tekrar sabaha kadar soluma yattım bu kadar kımıldamak bile fazla geliyordu ama mucize eseri olarak nefes almaya devam ettik ben de bebeğimde amaaaaa :( hamileliğimin 6ayında rutin bir kontorlde bebğimin kalbinin atmadıgını öğrendim ve sanki dünyada dönmeyi bıraktı o anda ve suni sancılyla gerçekleşen normak çığlık çığlığa bir doğum dogumda ölmeyi okadar çok istedim ki tansiyonum 3 düştü zor toparladılar beni ve ben tek başımaydım dışarıda eşim içeride ben ve doğum yapan ebenin kucağında nefes almayan minik oğlum her doğum sonrası tüm sıkıntıları unutturuan o bebk ağlamsı vardır ya işte onu yaşayamamak asıl sıkıntıların başladıgı andır ve bu acıların yanında annemin göğüs kanseri olması en büyük huzur buldugum insanında moralinin sıfır olması yaslancak bir omuzun olmaması manevi olarak göçtük ve çevremizde eşimin ailesinde o kadar çok canımı yaktılar ki binlerce kez yıkıldık ama hayat devam ediyor derkeeeeen van da deprem oldu 7.2 yıkılan dünyamızın üstüne birde evsiz barksız beş parasız kalışımız oldu güya vanda okullar tatil oldu diye eşimin babasının evine gittik baba evimiz diye gittik ve aşırı yağmurlu bir karadeniz sahilindeki evden resmen kovulduk ve depremin oldugu şehre geri dönüp geldik....neyse konu dağıldı iyice ama ben de öyle çok dağıldım kolay kolay da toparlayamadım kendimi ve toparlamak içinde acilen zayıflamam gerek bende anneyim ve gözyaşları içinde yavrumda bana kalan kilolarım gitsin ki bir anönce kendimi iyi hissediyim ki yeni bebeklerimin olması için tekrar hamile kalayım değil mi

evde koşu bandım ,bisikletim, stepim, mekik aletim var ama aşırı isteksizim bazen coşuyorum herşey benim elimde mutlu oalcağım diyorum düzenli spor yapıyorum bir iki gün ama 3 gün olmuyor zaten bir yıl da aldıgım bu kilolar yüzünde hareketlerim kısıtlanıyor daralıyorum bunalıyorum ağlıyorum motive olamam lazım belki bu forumdaki tüm zayıflama konularını okudum hatta kendimde ddertleşmek için konu açtım ama yetmedi ben ne yapacağım yardım edin[/COLOR]

keşke motive olabilsem keşke yılmadan yapabilsem

merhaba arkadasım
cok ıcten anlatmıssın yasadıklarını. hepımız hayatımızda kötü şeyler deneyımlıyoruz . bazılarımız bu konuda daha cıddı deneyımler yasayabılıyor. şimdi burda anlatmıcam ama benım de hayatım bayag bır sıkıntılı gectı. şimdi 1 yasında bır kızım var unıversıte yıllarındayken 58 kıloydum. şimdi yasım otuzu gectı boyun 170 ve kılom dogumda 92 kg dı. yaklasık 1 yıl gectı su an 76 kgım. yaptıklarımı soylıyım belkı faydası olur. haftada 3-4 gun kosu bandında ortalama 30ar dk yuruyorum(tembelım bıraz) beslenme olarak da gunde 3 lt kadar su ve 2 bardak yesıl cay ıcıyorum. sabah kalhvaltısında ıstedıgımı yıyıp yanında 2 dılım lıght ekmek yıyorum. ogle yemegımde ekmeksız olarak ıstedıgımı yıyorum. aksam yemegımı en gec 6 da yıyorum ve hafıf gecıstırıyorum. 6dan sonra bısey yemıyorum. buna alısmam 2 haftamı aldı zor oluyor ama ınsan alısıyor.

teşekkür ederim yorumun için aslında öyle zor bir süreç ki yaşadıklarımız batmamak için çırpınıyorum öfkemi hırsımı kalp kırıklıklarımı yıkılan umutlarımın eriyen güvendiğim o karlı dağları yüzümüze söylenen o büyük yalan ları gerçekteki küçüklüğünü yani herşeyi ama herşeyi br savunma mekanizması gibi kilolarımdan çıkartmaya çalışıyorum

hani yazmışsın ya """.....cok ıcten anlatmıssın yasadıklarını....""" bu cümle bile beni mutlu etmeye yetti ne bileyim çok mu yalnız kaldık eşimle çok mu garipsetti yaşadıklarımız ama ekmeğin kırıntısı kadar kıymetli benim için sevgi kırıntıları............

gelelim yaptıklarına su içmek için telefonuma her yarım saate alarm yazdım sağlık için bir bardak su iç diye ama toplasan bir günde 3 bardak zor içiyorum hamileyken çok tiksindim sudan içince kusmak geliyor yeşil çayı içmeye başladım günde bir bardak içiyorum başlayalı 3 gün olduekmek zaten nadir uğrar hayatıma okuldan 6 da çıkıyorum eve gelmem dinlenmem 7yi buluyor akşamları ama dikkat ediyorum haftda 3-4 kez misafirim gelir yemeğe yada çaya ondan pasta börek tatlı bol kalorili şeyler çok olur evde ama bir tepsi kek yaptıysam kibrit kutusu boyunda keki ancak yerim iradeliyimdir ama bıkkınlık sarıyor sadece

Canım bu aletlerin üstüne çıktığındaki düşüncen,kilo verip sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına aldığını düşün,hafif olduğunu,yatarken yürürken gezerken sürekli taşıdığın yağların yok olduğunu düşün,doğumdan sonra kiloların gittiğini düşün derken bir bakmışsın günler su gibi gidiyor.Ben 5 yıldır hiç deneyemedim rejimi,psikolojimi bir türlü toplayamadım,ama aralık ayında tesadüfen herhangi birgün hiç birşey olmamışken güzel Allahım yürü ya kulum dedi,11 haftadır koşu bandında 1 saat yürüyüş,çok yorgunsam veya psikolojim bozuksa 1 saat bisikletle 11 kilo verdim,her gören şaşırıyor,kendime güvenim geldi baya huzurluyum,sen de yapabilirsin yeterki inan etrafından destek alarak istikrarını koru,yemek olarak ne yedin dersen hesabım basit,eskiden ne yiyorsam yarısı işte bu :)

teşekkür ederim yorumun için umarım kara bulutlara kaptırmadan umutlarımı zayıflarım tığ gibi olurum belki zayıflamak için bu kadar uğraşmamdaki nedenlerden biri de değin gibi hafif olmak öyle hafif olmak ki dünyanın zorlukalrı yerine hayal dünyasında hafiflikten mutluluktan uçmak aslında çok hareketli biriyim okulöncesi öğretmeniyim ama sınıfım da malzemlerim yok denecek kadar az oldugu için 30 tane öğrencimin tek oyuncağı tek ilgi odağı tek materyali benim bi saniye bile oturdugumu bilmem üstelik artık vanda 7 saat ders yapıyoruz ve eve geldiğimde ölüyorum yorgunluktan öğrencilerim benim en büyük varlıgım çok seviyorum onları

bende sadece bunlardan koşu bandı yok:1: bunlara ilaveten titreşimli kemerim ve sauna eşofmanım var..kullanıyor muyum? nerdeeee:18:

merhaba ben 3 haftadir spora basladim. haftada 3 gun gidiyorum fitnise. kosu bandinda 3 km yuruyorum, 15 dk crosser ve 15 bisiklet suruyorum.yediklerimide cok dikkat ediyorum ama 2 kilo almisim? o yuzden morelim cok bozuk.nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum.

Back