Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım hedefine ulaşırsınGüncel kilo:60
Boy:156
Yağdan kilo verdiğinde evdeki tartıda görünmez yağdan verirsin kas kazanırsın Buda aynı kilodaymis gibi gösterir ama yağdan vermek incelemek sikilasmak demektir. Bende 3 haftadır spor ve dengeli beslenmeyle kilo vermeye çalışıyorum. Sporla içli disliyim diyebilirim 4 yıldır yapiyorum ara ara biraktim tabi ama kısa sürelerle başlaman zamanla arttirman çok iyi Bi başlangıç hem vücut belli bir düzene alışmaz ve kilo vermen durmaz hemde vücudunu, kendini yormadan istikrarla kilo kaybedebilirsin harikasın böyle devam et hiç pes etme. Bende bugün 40 dakika 5 km hızda yürüyeceğim.Dün yine 30 dakika koşu bandı
Sanki incelme var gibi ama tartıda fark yok neden oluyo acaba :/
Karatay diyeti denemek istiyorum yarın yediklerimi de paylaşırım
Tartıda da eksi görmeye başladım artık çok şükür. Rahatsızlıklarım vardı sürekli şişlik vs doktora gittim tahlillerden çölyak tanısı koydu . Yani gluteni tamamen kestim 10 gündür ve birçok paketli gıdalarda da bulunduğu için paketli ürünlerde çıkmış oldu hayatımdan. Yani bazen uzun bir süre tartıda eksi göremiyorsak altında bir sorun olup olmadığını araştırmak lazım . Herseyden önemlisi sağlıkYağdan kilo verdiğinde evdeki tartıda görünmez yağdan verirsin kas kazanırsın Buda aynı kilodaymis gibi gösterir ama yağdan vermek incelemek sikilasmak demektir. Bende 3 haftadır spor ve dengeli beslenmeyle kilo vermeye çalışıyorum. Sporla içli disliyim diyebilirim 4 yıldır yapiyorum ara ara biraktim tabi ama kısa sürelerle başlaman zamanla arttirman çok iyi Bi başlangıç hem vücut belli bir düzene alışmaz ve kilo vermen durmaz hemde vücudunu, kendini yormadan istikrarla kilo kaybedebilirsin harikasın böyle devam et hiç pes etme. Bende bugün 40 dakika 5 km hızda yürüyeceğim.
Yaa bak bu hiç aklıma gelmemişti. Geçmiş olsun.Tartıda da eksi görmeye başladım artık çok şükür. Rahatsızlıklarım vardı sürekli şişlik vs doktora gittim tahlillerden çölyak tanısı koydu . Yani gluteni tamamen kestim 10 gündür ve birçok paketli gıdalarda da bulunduğu için paketli ürünlerde çıkmış oldu hayatımdan. Yani bazen uzun bir süre tartıda eksi göremiyorsak altında bir sorun olup olmadığını araştırmak lazım . Herseyden önemlisi sağlık
cok gecmıs olsun ya.Tartıda da eksi görmeye başladım artık çok şükür. Rahatsızlıklarım vardı sürekli şişlik vs doktora gittim tahlillerden çölyak tanısı koydu . Yani gluteni tamamen kestim 10 gündür ve birçok paketli gıdalarda da bulunduğu için paketli ürünlerde çıkmış oldu hayatımdan. Yani bazen uzun bir süre tartıda eksi göremiyorsak altında bir sorun olup olmadığını araştırmak lazım . Herseyden önemlisi sağlık
Dediğim gibi eğer dengeli beslenip kaçamaksız ilerliyorsak hele birde spor yapıyorsak 1 hafta içinde tartıda da fark olmalı bence eğer fark yoksa sindirimde mi sorun var yada diyeti mi değiştirmek lazım yada sporu bir araştırmak lazım. Tabiki bu benim düşüncem en iyi öneriyi doktor yapar. ️c
cok gecmıs olsun ya.
eksi görünce sonrakı gun fazla cıkınca nasıl oluyor pekı açsak. ödem falan mı acaba
Çok teşekkür ederim️Yaa bak bu hiç aklıma gelmemişti. Geçmiş olsun.