Koşu bandı ile zayıflayan varmı?Hadi başlayalım🏃‍♀️

Merhaba ben de kilo vermek istiyorum 🙏🏻

25 dakika
5.5-6.0 hız

Bugün itibariyle diyete de başladım.

Dün yine 30 dakika koşu bandı

Sanki incelme var gibi ama tartıda fark yok neden oluyo acaba
:/

Karatay diyeti denemek istiyorum yarın yediklerimi de paylaşırım 🙃
Yağdan kilo verdiğinde evdeki tartıda görünmez yağdan verirsin kas kazanırsın Buda aynı kilodaymis gibi gösterir ama yağdan vermek incelemek sikilasmak demektir. Bende 3 haftadır spor ve dengeli beslenmeyle kilo vermeye çalışıyorum. Sporla içli disliyim diyebilirim 4 yıldır yapiyorum ara ara biraktim tabi ama kısa sürelerle başlaman zamanla arttirman çok iyi Bi başlangıç hem vücut belli bir düzene alışmaz ve kilo vermen durmaz hemde vücudunu, kendini yormadan istikrarla kilo kaybedebilirsin harikasın böyle devam et hiç pes etme. Bende bugün 40 dakika 5 km hızda yürüyeceğim.😊

Yağdan kilo verdiğinde evdeki tartıda görünmez yağdan verirsin kas kazanırsın Buda aynı kilodaymis gibi gösterir ama yağdan vermek incelemek sikilasmak demektir. Bende 3 haftadır spor ve dengeli beslenmeyle kilo vermeye çalışıyorum. Sporla içli disliyim diyebilirim 4 yıldır yapiyorum ara ara biraktim tabi ama kısa sürelerle başlaman zamanla arttirman çok iyi Bi başlangıç hem vücut belli bir düzene alışmaz ve kilo vermen durmaz hemde vücudunu, kendini yormadan istikrarla kilo kaybedebilirsin harikasın böyle devam et hiç pes etme. Bende bugün 40 dakika 5 km hızda yürüyeceğim.😊
Tartıda da eksi görmeye başladım artık çok şükür. Rahatsızlıklarım vardı sürekli şişlik vs doktora gittim tahlillerden çölyak tanısı koydu . Yani gluteni tamamen kestim 10 gündür ve birçok paketli gıdalarda da bulunduğu için paketli ürünlerde çıkmış oldu hayatımdan. Yani bazen uzun bir süre tartıda eksi göremiyorsak altında bir sorun olup olmadığını araştırmak lazım . Herseyden önemlisi sağlık 🤗

Tartıda da eksi görmeye başladım artık çok şükür. Rahatsızlıklarım vardı sürekli şişlik vs doktora gittim tahlillerden çölyak tanısı koydu . Yani gluteni tamamen kestim 10 gündür ve birçok paketli gıdalarda da bulunduğu için paketli ürünlerde çıkmış oldu hayatımdan. Yani bazen uzun bir süre tartıda eksi göremiyorsak altında bir sorun olup olmadığını araştırmak lazım . Herseyden önemlisi sağlık 🤗
Yaa bak bu hiç aklıma gelmemişti. Geçmiş olsun.

c
cok gecmıs olsun ya.
eksi görünce sonrakı gun fazla cıkınca nasıl oluyor pekı açsak. ödem falan mı acaba

c

cok gecmıs olsun ya.
eksi görünce sonrakı gun fazla cıkınca nasıl oluyor pekı açsak. ödem falan mı acaba
Dediğim gibi eğer dengeli beslenip kaçamaksız ilerliyorsak hele birde spor yapıyorsak 1 hafta içinde tartıda da fark olmalı bence eğer fark yoksa sindirimde mi sorun var yada diyeti mi değiştirmek lazım yada sporu bir araştırmak lazım. Tabiki bu benim düşüncem en iyi öneriyi doktor yapar. ✨

4.2 hız
20 dakika
98 kalori

Kahvaltı iki üç parça karnabahar kızartması

Saat 16:00
çok az balık ve salata

Cuma günü tartılcam inşallah artık en geç pazartesi gününe 86 yı görmek istiyorum

Bu akşam 20 dakika koşu bandı
90 kalori
4.0 hız

20 gündür gluten tüketmiyorum haliyle makarna Bulgur vs hepsi paketli ürünler yok artık hayatım da çölyak olduğumu öğrendiğimden beri mecburen dikkat ediyorum hafiflemiş hissetmeye başladım bu sabah 86.8 dim uzun süredir göremediğim rakamları görmeye başladım zaten her ekside insan daha da motive oluyor. kader işte benim hayalim kilo verip isteğimi miktara dikkat ederek yemekti.ama ne kadar kiloda versem birçok şeyi yemek yasak artık . Herseyden önemlisi sağlık ne yapalım hayırlısı olsun zamanla alışacağım bu duruma hedefim haftaya cumaya en az 83 ü görmek. Bunun için kahvaltıda güzel beslenip akşamı hafif tutmak istiyorum öyle yaptığım zaman sabah çok daha hafif uyanıyorum.

Bu sabah dünden hoşlandığım patatesli yumurta yaptım 1 avokado ve bir dilim glutensiz ekmek
Ara öğün mandalina
Saat 18.00 de 1 kepçe ev yoğurdu yarım haşlama patates

Motivasyonunu kaybetme devam et mutlaka başarıya ulaşacaksın bende yazını okurken kendimi gördüm 92 den 58 kadar indim şuan 65 oldum tekrar başladım yaza kadar 55 olmak için yeniden devam sende bu rakamlara ineceksin 🥰

X