- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
- Konu Sahibi berraksuuu
mrb koşu bandı almayı düşünüyorum..fakat çevremden koşu bandının bir yararı olmadığı konusunda eleştiriler alıyorum..siz ne düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de yürüyüş bandım var ve ben bir de apartmanda otuyorum,çıkan sesin komşuları rahatsız edeceği düşüncesiyle koşu bandı minderi aldım.Hem ses titreşimlerini azaltıyor hem de yürüyüş bandının altındaki zemini çizmesini engelliyor.benm kuzenm doğumdn sonra nerdeyse 15 kılo verdi, diyetle birlkte tabi... ama evi müstakil, gerçktn çook ses çıkarıyooo yaa... sessiz çalışanı yokmu ki bunun???
Benim de yürüyüş bandım var ve ben bir de apartmanda otuyorum,çıkan sesin komşuları rahatsız edeceği düşüncesiyle koşu bandı minderi aldım.Hem ses titreşimlerini azaltıyor hem de yürüyüş bandının altındaki zemini çizmesini engelliyor.
Bahsettiğiniz minder şu sanırım
Eki Görüntüle 251341
Gerçekten etkili mi merak ettim şimdi
Bizim alt komşumuz çok beladır hiç ses çıkarmasa bile bahane bulur
Evet o ve benzerleri de var.Bahane bulmak isteyen için bahane çok ama ben yine de öneririm,en azından insanın vicdanı daha rahat oluyor tedbirini aldığı için.Bence işe yarıyor,sesi tamamen yok etmeyebilir,onu bilemiyorum belki ama kesin azaltıyor,daha bugün alt komşuma sordum ses gelip gelmediğini,hiç fark etmediklerini söyledi.
arkadaşım bende koşu bandı kullanıyorum.kilo aldığım için dışarı çıkmak içimden gelmiyor.bizim alt katımız boş tabi.
bak şöyle söyleyeyim 1 haftadır dikkat ediyorum her gün mutlaka yürüyüş bandında yürüyorum.bazen 1 saat bazen yarım saat bazen de 20 dk. etkisini gördüm 3 kilo verdim.takıyorum kulağıma müziğimi ya da laptoptan film açıyorum onu izlerken yürümeye devam ediyorum.
tabi rejim yapmadıgım dönemde askılık görevini üstlenecek kadar da kullanışlı bir alet
ben spora gıttıgım zaman kosu bandıyla 1.5 ayda 10 kg verdım cok yaararı var dıye eve aldım .2 sene önce aldım bir hevesle ama sımdı askılık görevı goruyo. 3 4 kere belkı yurumusumdur ama cok yararı var bencee..tamamen üşengeçlikten yurumuyorum