- 15 Kasım 2011
- 1.297
- 526
- Konu Sahibi elizanelizan
Kızlar basenlerımle ılgılı problemım var. Kosu bandı almayı dusunuyorum. Hem uygun hem kullanıslı olsun ıstıyorum. Marka model onerebılecekler var mı? Veya elındekı kosu bandını satmak ısteyenler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koçu bandında 15-20 dk yürüyüş ile ısınmadan kesinlikle hızı arttırrıp bi hevesle acele edip koçmaya geçmeyin, vücut ısınsın kalbiniz yorulmasın.
5 ay önce baya bi araştırıp aldım. bir çok koşu bantına binmiş biri olarak yaylanmaması, motor gücü ve bant genişliği benim için önemliydi ben ses yalıtımı minderiyle beraber dunlop ocean aldım. kampanyalı 1800 tl ye aldım. devasa büyüklükte ve spor salonundaki profesyonel makinelerden bi farkını göremiyorum. ve alt kata kesinlikle ses gitmiyo. makine birçok koşu bantlarına göre sessiz sayılır. 8 aylık bebeğim aynı odada koşu bantı çalışırken hiç rahatsız olmadan uyuyo. ses te çok önemli o kadar para verip salonuna koyduktan sonra komşuların gelip fabrikamı açtınız bu ses ne diye şikayetlerini çekmemek lazım. birde koşu bantı alanların çoğunda aynı sorun var: sıkılmak. koşu bantı istediğinizden emin olun yoksa elinizde bi dünya para verip evinizin yaklaşık 2 m2 sini kaplayan devasa bi oyuncağınız olur
Babamm az önce geldi ve beni bayağı şaşırttı..:) Kosu bandı alması konusunda bir türlü ikna edememiştim onu. Evlen kocan alsın dıyordu :):) Sımdı geldi ve kosu bandı aldıgını yarın kuruluma gelecegını soyledı. Cok sevındırık oldum :) aldıgı kosu bandı markası Dynamic A320.. Umarım memnun kalırız .. Bıde gıtmıs afrıcan mango dıye bır bıtkısel karısımdan almıs annemle bana. Yaza kadar ip gibi olmanızı ıstıyorum dedı.
Seni çook sevıyorum babacık :))
babalar kızlarını hıc kıyamıyor degılmı :)
ben yaklasık bı bes ay once hepsıburada dan altıs masajlı kosu bandı aldım almadan once baya arastırma yapmıstım motor devırlerı onemlı otomatık egımlı olması onemlı masaj o kadar onemlı degıl annem ıcın o modelı secmıstım
annem 10 kılo verdı bıle ve bacakları baya ınceldı dedıgıne gore masaj kısmı da yuruyusten sonra ıyı gelıyormus
ben de bır haftadır kullanıyorum duzenlı olarak hıc bır sorun yasamadık cok memnunum pıyasada uygun fıyatlı olanlarının en genıs bantlısı ve motor devırlerı en yuksek olanı buydu 800lıraya almıstım
kızlar bende hepsi burada .com da altis marka kosu bandı var masaj aletli ve hediye olarakta mekik aleti sauna korse ve twister hediyeli bdi 2 şemsiye hediyeli 815 diyor onu almayı duşunuyorum fiyatı nasıl bide kullanan varsa memnunmusunuz v.s yazarmısınınz bilğim olsun