koşu bandı aldım bi yardım etseniz

manyatikarpuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
69
0
arkadaşlar koşu bandını aldım sonunda şimdi size sorum şu saatte 7km ile tempolu bi şekilde yürüsem ortalama bir saatte ne kadr cal veririm ekranda yazıyorda birde sizin sabit bilgilerinizi öğrenmek istiyorum diyetle beraber hergün 1saat 7km ile yürüsem ortalama ayda kaç kilo veririm ? arkadaşlar tabiki orantılı bi şekilde kilo veririm tabiki koşu bandında ama bacak bölgemde hatrı sayılır bi şekilde incelme olur mu baldır ve basen bölgesiyle çok zorum var
birde koşu bandını spor ayakkabıyla kullanacağız dimi?
haziana kadar en az8 - 9 kilo vermem lazım kesin kararım budur arkadaşlar azimliyim inş..3:

1- elbette ayakkabı ile yürüyün
2- kac kalori harcadığınız ekranda yazar ama onlar tahmini degerlerdir, harcadığınız kaloriyi kilonuz boyunuz, kas kütleniz, metabolizma hızınız,vs etkiler.
3- diyetle beraber gitmelisiniz elbette. ihtiyacınız olan kaloriden günde ortalama 250-300 kalori eksik alırsanız ayda ortalama 2-3 kilo verirsiniz.
4- kilo verdikten sonra sporu bırakır ve eski kötü beslenmenize dönerseniz tekrar yaglanırsınız.
5- basarılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…