• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Köstebek Pasta....Tek Porsiyonluk...(resimli)

canım elllimize saglık bende yapıyorum bu keki pasta süisleri varya onlardanda kullanın cok hoş oluyo ve ben onlara eti puf diyorum cokacimcoook

of canım ya denedim ama kekini yapamadım valla çok kötü oldu keki neden öle oldu ya yani yaptığımız kekler gibi değil

of canım ya denedim ama kekini yapamadım valla çok kötü oldu keki neden öle oldu ya yani yaptığımız kekler gibi değil

kek nasıl kötü oldu canım kıvamımı? evde yaptığımız kekler daha ymuşak oluyor ama bu biraz daha bisküvimsi bi kıvamda oluyor. taze kekin üstüne ufalanması zor olur.

çok güzel görünüyor
ellerine sağlık...

kubbeli3sm3.jpg

aa bunu yakın zmanda bıyerde yedım tadı damagımda kaldı çok guzel bı kek .tavsıye edrım arkadaşlr elelrıne sağlık arkadaşsım senınde

Ben daha evvel bir kes yapmayı denedim ama benim pastam güzel olmadı. Fırınımdan mıdır nedir güzel kabarmadı kabarmayınca tabi şekli de pek hoş olamadı

cidden çok güzel gözüküyolar tek porsiyonluk olmasıda güzel sevimli duruyo tadınında güzel oldugundan eminim denemeyi isterim paylaşım için teşekkürler..

Back
X