Kösem Sultan'ın muhteşem düşüşü!

bende izlemiyorum bu diziyi bazı oyuncularını da sevmiyorum prim vermek istemiyrm diziye
hatta reytingleri daha da düşsün de kalksın istiyorum o derece yani

Bugun bi baktim evet bir hareket geldi ama topu topu 30 dk toplamda izlemisimdir
zaten dizinin tamamı o kadar,geri kalanı reklamBenim her zamanki gibi tv açık,güya izliyorum ama bende yarımyamalak,o sarı kızdan esmer Berene geçis çok sert ve anlamsız olmuş,demeden geçemeyeceğim.

Son düzenleme:
zaten dizinin tamamı o kadar,geri kalanı reklamBenim her zamanki gibi tv açık,güya izliyorum ama bende yarımyamalak,o sarı kızdan esmer Berene geçis çok sert ve anlamsız olmuş,demeden geçemeyeceğim.
Kiz odaan odaya gecti 15 yaş attiEyy reyting sen nelere kadirsin Bugunleride mi girecektikk.

koskoca forumda bir tek ben mi izliyorum ya
ben de izliyorum.
ama pişman oluyorum izlediğime.
zira beren saati de hülya avşarı da zerre sevmem.
hatta ifrit olurum ikisine de.
meraktan baktım nasıl olacak berenle diye.
ekin koç'un annesi gibi durmuş.
hadi abarttın derseniz de ablası gibi durmuş.
ama hiç olmamış yani.
benim puanım on üzerinden -10

Hülya Avşar'dan insanlar hepten nefret ediyor, Beren Saat de keza son açıklamaları ileçok tepki aldı.

Bu ikisi artık istenmeyen kadınlar ve sırf bunlar yüzünden izlemeyecek insanlar.

Ben zaten hiç dizi izlemiyorum, vaktim bile yok, yeşillik olsun diye yazdım...

Dün kardeşime eşlik etmek için izledim. Beren Saat in oyunculuğunu diğer dizilerde gösterdiği oyunculuğa nazaran oldukça başarısız buldum.

Sarışın, Türkçeyi yeni öğrenen kız yatmış kalkmış esmer doğu şivesinde konuşan bir kadına dönüşmüş. Konuşması bir öyle bir böyle.. Partnerine göre büyük kalmış. Üstüne Bihter havasında yürüyüşü..

Reytingleri yükselmiş mi bilmem ama insanları aptal yerine koymak bunun adı.

yorum yap yap sonrada yeşillik olsun de buda güzeldi..

Ben inat olsun diye izliyorum herkes izlemem diyor ya tatlı geliyor bana, Murat Boz'u da ilk çıktığı zamanlar çok beğenirdim baktım millet sonraları ayılıp bayılıyor şimdi görmeye tahammülüm bile yok. Çevreye tepki olarak mı doğdum ne

Kapıdan bi çıktı sarışın hatun esmere dönüştü hata yaptık 2 ayrı oyuncuyu köseme yerleştirmekle en iyisi hatamızı düzeltelim dediler sanırım. Hülya Avşar o kadar yapmacık o kadar samimiyetsiz ki ha bire biz doğurduk biz yaptık diyor o dedikçe ben sinirleniyorum siz kaç kişisiniz lan diye ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor, Beren Saat az yaşlı duruyor şu yakışıklı padişahın yanında ama yakışmışlar çok beğeniyorum ikisini zaten.

Bir bölüm izleyip bırakmıştım isabet olmuş

Beren girdi diye de izlenme oranlarının artacağını sanmıyorum aksine düşer

tekrarı yok diye hava basıyorlardı. geçen hafta nerdeyse sabah akşam gördüm ekranda.
hiç izlemedim. merak bile etmedim. diğerini de izlemezdim zaten
bu da babanı da sevmezdim zaten lafına benzedi.

Hülya Avşar da oyuncuyum diye dolanıyor ya ortada pess yani

hiç bir kabiliyeti yok

yapımcılar aklını peynir ekmekle mi yedi de bu kadını baş role koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…