Bizde ailece.merak icindeydik,şükür belli olduhayırlara vesile olsun
biraz daha açıklanmayaydı lokma döktüreceydim açıklansın deyiBizde ailece.merak icindeydik,şükür belli oldu
Hahahbiraz daha açıklanmayaydı lokma döktüreceydim açıklandın deyi
Sende sıkıldıkça basit konular açıp duruyorsunEylül ayında başlayacak “Kösem Sultan” dizisinin başrol oyuncusu belli oldu. Kösem Sultan rolü için Beren Saat’le anlaşıldı.
Eki Görüntüle 1542134
Hülya Avşar’ın Safiye Sultan olarak kamera karşısına geçeceği “Kösem Sultan”ın başrol oyuncusu da sonunda netlik kazandı. Oyuncu arayışı devam ederken adı Bensu Soral, Sibel Kekilli ve Tuba Büyüküstün’le birlikte sık sık gündeme gelen Beren Saat, rolün sahibi oldu.
Başarılı oyuncu, geçtiğimiz gün yapımcı Timur Savcı ile anlaşma imzaladı. “İntikam”ın finalinden sonra dinlenmek için setlerden uzaklaşan Saat, yakında “Kösem Sultan”la kamera karşısına geçecek.
tuttum bunuHahahbizimde adagimiz var,horoz keseceyuh
muhtesem yuzyildan sonra bi igrenc dizi daha .igreniyorrum onlardan.nezaman bitecek su padisahlarlar sultanlarla dalga gecmek oblari ayaklar altina sermek.allahim bunlari gahhar sifatina havale ediyorum.kendi pis islerine tertemiz insanlari elet ediyorlar tam bi rezillik .kiniyorum bu dizileri yapanlari.igrenccccccccccccc.İsimler sürekli değiştiği için inanamıyorum.
Bensu Soral için de kesinleşti deniyordu.
Izleme kardesmuhtesem yuzyildan sonra bi igrenc dizi daha .igreniyorrum onlardan.nezaman bitecek su padisahlarlar sultanlarla dalga gecmek oblari ayaklar altina sermek.allahim bunlari gahhar sifatina havale ediyorum.kendi pis islerine tertemiz insanlari elet ediyorlar tam bi rezillik .kiniyorum bu dizileri yapanlari.igrenccccccccccccc.
safiye sultan valide sultan iken, kosem sultan haseki sultan canim.. gelini yani..safiye sultan ve kösem sultan aynı dönem değil ki.