Kösem Sultan sonunda belli oldu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Eylül ayında başlayacak “Kösem Sultan” dizisinin başrol oyuncusu belli oldu. Kösem Sultan rolü için Beren Saat’le anlaşıldı.

Hülya Avşar’ın Safiye Sultan olarak kamera karşısına geçeceği “Kösem Sultan”ın başrol oyuncusu da sonunda netlik kazandı. Oyuncu arayışı devam ederken adı Bensu Soral, Sibel Kekilli ve Tuba Büyüküstün’le birlikte sık sık gündeme gelen Beren Saat, rolün sahibi oldu.

Başarılı oyuncu, geçtiğimiz gün yapımcı Timur Savcı ile anlaşma imzaladı. “İntikam”ın finalinden sonra dinlenmek için setlerden uzaklaşan Saat, yakında “Kösem Sultan”la kamera karşısına geçecek.

İsimler sürekli değiştiği için inanamıyorum.
Bensu Soral için de kesinleşti deniyordu.

safiye sultan büyük valide sultan olarak sarayda kalıyor kösemin kocası 1. Ahmet de onun torunu oluyor

Reactions: s u
Sende sıkıldıkça basit konular açıp duruyorsun

İsimler sürekli değiştiği için inanamıyorum.
Bensu Soral için de kesinleşti deniyordu.
muhtesem yuzyildan sonra bi igrenc dizi daha .igreniyorrum onlardan.nezaman bitecek su padisahlarlar sultanlarla dalga gecmek oblari ayaklar altina sermek.allahim bunlari gahhar sifatina havale ediyorum.kendi pis islerine tertemiz insanlari elet ediyorlar tam bi rezillik .kiniyorum bu dizileri yapanlari.igrenccccccccccccc.

Izleme kardes
Kafana silah dayayan mi var?

diziyi sabirsizlikla bekliyoruz.Bakalim hurrem sultan gibi akillara kazina bilecekmi.

sibel kekilli yi mi dusunmusler bu rol icin? çüş derim..
sevmedigim halde adaylar icinde en iyi isim beren saat olmus..

hülya avşar olmayaydı iyiydi, beren de bihter rolündeki çirkefliğini tekrar yaparsa ooo süper...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…