• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu köşe takımını çok beğendim sizce nasıl???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

GurratilAyni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
106
2
0
Zonguldak
Bu köşe takımın çok beğendim odamın biri rengarenk farklı bir tarz olsun istiyorum. Yastıkları rengi çok hoşuma gitti. Bayıldım diyebilirim. Yalnız benden başka beğenen kimse olmadı.:(bende mi sorun var acaba ... sizce nasıl hanımlar???
fotoğları siteden kopyalayamadığım için linkini veriyorum

MODOKO KALİTESİ İLE EVİNİZE BAHAR GELSİN.. - Özel Yapım Koltuk & Köşe Koltuk Fiyatları ve Oturma Odası & Salon Mobilyaları sahibinden.com'da - 131630925

kemik,krem,bej gibi açık renkli duvarlarla bütünleştiğinde gerçekten hoş duracağına eminim :)

canim valla ben cok begendim..rengi de cok guzel..millet hep alismis ayni renklere illa beyaz krem kahve gri olcak..bence bu super..ha lacivertte olabilir rengi..ama tabi dekore etmek cok onemli..kirik beyaz zebra perde,acik renk duvar yine krem veya kirik beyaz duz modern bi haliyla on numara olur..bunlar benim nacizane onerilerim..simdiden gule gule kullan :)

Herkes aynı alıyor ben buna bayıldım çok farklı. gönlünden ne geçiyorsa onu al kullanacak olan sensin canım

Bu köşe takımın çok beğendim odamın biri rengarenk farklı bir tarz olsun istiyorum. Yastıkları rengi çok hoşuma gitti. Bayıldım diyebilirim. Yalnız benden başka beğenen kimse olmadı.:(bende mi sorun var acaba ... sizce nasıl hanımlar???

MODOKO KALİTESİ İLE EVİNİZE BAHAR GELSİN.. - Özel Yapım Koltuk & Köşe Koltuk Fiyatları ve Oturma Odası & Salon Mobilyaları sahibinden.com'da - 131630925

çok güzelmiş yaaa bence içine sinmesi önemlii :3: özellikle renkli yastıklar favorimmm. güzel de perdeler alıp onlarla uydurabilirsen harikaa olur. gönlüne göre seç derim herşeyinii :34:

ben çok beğendım bej duvar rengı ve bej bı halıyla harıka olur hemde çok farklı durur kesınlıkle rengını değiştirmeyın

artık şu klasık bej yada krem açık kahve koltukların modası geçmeli

ben beğenmedim sanırım:26:herkesin zevki farklı

modeli çok kullanışlı durmasa da güzel. Renk de kötü bir renk değil ama yaptıracaksanız mor yahut turkuaz da olabilir. Yeşilin bu tonu koyu ahşap renkle çok yakışıyor,tül perde, halı ve dekoratif ürünlerle ferahlık katılırsa gayet şık olur. Her şey gönlüne göre olur inş:16:

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Kahve krem tonlarından sıkıldım farklı bir renk olsun dedim ve bu model çok hoşuma gitti. Modoko da beğendim. fiyatı da çok uygun diğer markalarda 2 bin den aşagı bulamazsınız.Oysa bu takımın fiyatı sadece 1.300 tl !

kahve krem modasından ben de sıkıldım herkesin evinde aynı şey
yeşil güzel bir renk
sarı da öyle
ama ikisinin uyumunu beğenmedim açıkçası

yeşilin rengide çok koyu kaçmış
fıstık yeşili olabilirdi

Bence fıstıkyeşili çok cart bi renk bu ton çok ağır çok güzel olmuş sarısıda zaten gayet kibar bir sarı çok hoş olmuşlar

Burdan bakınca çok rahat gibi gelmedi gözüme ne bilim bazı koltuklar gel yat diye çağrıyo böyle :1: tonlar güzel ama evin nasıl bilmiyorum karanlık gibiyse boğadabilir içeriyi ...Gönlünce olsun ...

Ben cok begendım tatlım herkezde olmayan ancak guzel kombıne edılırse harıka bı yasam alanı yaratıccaktır emınım

Back
X