banada çok cazip geliyor köşe takımları sonuçta gelen misafirin yanayana dizilip tv izlemesini tren gibi olacağını düşünmektense evimi benim nasıl gördüğüm önemli diye düşünüyorum.hevesiniz varsa alın tabii ki.bende araştırma yapıyorum köşelilerle ilgili yatak olanlar olursa daha iyi oturma mesafesi daha geniş oluyor.eve ayrı bir hava katıyor sanki köşeli gruplar çocuğu olanlar için bir hayli ideal daha geniş bir alan kalıyor.tabii ki zevk meselesi tek sorun misafir geldiğinde yanayana dizilmekse düşünmeye gerek bile yok derim.sonuçta misafir 1-2 saat oturup gidiyor o sürede sohbetle geçiyor akşam kahvemi alıp ayaklarımı rahatça uzatabileceğim bir koltuksa hiç düşünmeden alıcam.tabii iyi incelemek gerekir.
benim anlamadığım; zaten kalabalık misafir gelse salonda ağarlanır. oturma odasında çok samimi olduğun insaları ağarlarsın ki onlarlarda o şekilde oturmak problem olmaz ayrıca koltukta olursa hele hiç problem olmaz. zaten kırk yılda bir misafirim geliyor. ben almayı kesinlikle düşünüyorum, fikirler için teşekkürler. geriye eşimi ikna etmek kalıyor.