• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köşe koltuk

seh123

askkokancicekler.blogspot
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2.091
29
88
İstanbul
kızlar 1 1.5 aya eşyalarımızı almaya karar verdik yardım istediğim konu şu ben sadece oturma odamı contry tarzı düşünüyorum köşe koltuk takımı önerileriniz vardır mutlaka bu sayfada paylaşırsanız çok memnun olurum marka fiyat ve nereden olduğunuda belirtirseniz çok sevinirim...

kızlar 1 1.5 aya eşyalarımızı almaya karar verdik yardım istediğim konu şu ben sadece oturma odamı contry tarzı düşünüyorum köşe koltuk takımı önerileriniz vardır mutlaka bu sayfada paylaşırsanız çok memnun olurum marka fiyat ve nereden olduğunuda belirtirseniz çok sevinirim...

merhaba canım, ben 3 yıl önce bellonadan almıştım köşe takımımı, çok kullanışlı hem bazası var hem yatak oluyor ************ resmi burda var, kumaş seçenekleri vardı istersen conutry tarzı yaptırabiilirsin, o zaman olsaydı bende yaptırırdım çok seviyorum bu tarzı, ben kırmızı yaptırmıştım hala çok severek kullanıyorum, baktığımız tüm köşelerden daha büyük ve daha rahattı o zamanlar, şimdi bir de enza mobilyanınkini seviyorum
************ o da burda var bir göz at derim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım, ben 3 yıl önce bellonadan almıştım köşe takımımı, çok kullanışlı hem bazası var hem yatak oluyor Bellona Mobilya Vento Köşe Takımı Fiyati|Belona Mobilya| Modelleri Fiyatları| resmi burda var, kumaş seçenekleri vardı istersen conutry tarzı yaptırabiilirsin, o zaman olsaydı bende yaptırırdım çok seviyorum bu tarzı, ben kırmızı yaptırmıştım hala çok severek kullanıyorum, baktığımız tüm köşelerden daha büyük ve daha rahattı o zamanlar, şimdi bir de enza mobilyanınkini seviyorum
YATAS - ENZA HOME o da burda var bir göz at derim :)

biraz daha küçükleri olabilir aslında çünkü oturma odaları genelde küçük oluyor sonra sığmaz falan üzülürüm ama yataşdan gösterdiğin mükemmel bende bej rengi koltuk ve renkli yastıklar hayal ediyordum ama marka falan bilmiyorum gerçi bu krem dimi:7:

hayırlı olsun canım şimdiden allah tamamına erdirsin.
$matilda_kose_koltuk_takimi_1b.webp$nüans12700.webp$nüans 2700.webp$swiss_kose_dvn_b 2450.webp
canım bunlar berke mobilyanın ürünleri fiyat olarak 2400 ve 2700 arası değişiyor yatak olabilme özeeliğine sahip bende mobilya arşivi yapıyorum bulduklarımı yüklerim senin için.

biraz daha küçükleri olabilir aslında çünkü oturma odaları genelde küçük oluyor sonra sığmaz falan üzülürüm ama yataşdan gösterdiğin mükemmel bende bej rengi koltuk ve renkli yastıklar hayal ediyordum ama marka falan bilmiyorum gerçi bu krem dimi:7:

evet benimki biraz büyük ama sığıyor her yere :) zaten pufunu almamıştık tekli koltuk ve köşeyi aldık sadece, yataştaki çok güzel evet krem sanırım, şimdi evlenseydim onu alırdım :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım şimdiden allah tamamına erdirsin.
Eki Görüntüle 768810 Eki Görüntüle 768811 Eki Görüntüle 768812 Eki Görüntüle 768813
canım bunlar berke mobilyanın ürünleri fiyat olarak 2400 ve 2700 arası değişiyor yatak olabilme özeeliğine sahip bende mobilya arşivi yapıyorum bulduklarımı yüklerim senin için.

teşekkür ederim canım gri ve bej renkli olanı çok beğendim inşallah güzel bir koltukta karar kılarım :1:

evet benimki biraz büyük ama sığıyor her yere :) zaten pufunu almamıştık tekli koltuk ve köşeyi aldık sadece, yataştaki çok güzel evet krem sanırım, şimdi evlenseydim onu alırdım :)

güzel o zaman büyükde olsa bişey olmaz heralde yinede alırken sormakda fayda var benim için çünkü bizim oralarda çok fazla büyük daireler yok :7:

Konu ilgili bölüme taşındı..

Luıs Köşe Koltuk Takımı 1900 TL ye uygun fiyatlı ve çok kullanışlı gerektiğinde büyüyor gerektiğinde küçülüyor ve kumaşı leke tutmayan ,silinebilen kumaş . Garanti ve Markalı bir ürün

bende en son bellondan levante köşe takımını begenmiştim hem ayakları yüksek hem bazalı hemde yatak oluyor.....

Eklentiler

• $imagesCAMFTNKM.webp
    $imagesCAMFTNKM.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 158
Luıs Köşe Koltuk Takımı 1900 TL ye uygun fiyatlı ve çok kullanışlı gerektiğinde büyüyor gerektiğinde küçülüyor ve kumaşı leke tutmayan ,silinebilen kumaş . Garanti ve Markalı bir ürün

bahsediginiz hangi marka acaba ????

Back
X