• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Köşe koltuğumuz ve TV Ünitemiz:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pamuksekeri1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
109
0
46
İzmir
Kızlar Merhaba,

Biz şimdilik salon takımı almayı düşünmüyoruz eşyaları kendimiz alacağımız için birden fazla yorulmayalım dedik:)O yüzden Yataştan toronto koltuk takımı ile doğtaştan fresno tv ünitesini aldık sadece. Resimleri aşağıda bir de yataşta FLY BERJER var onu da alıp takım yapacağız ama çok mu beyaz olur onunla da diyorum fikir verirseniz sevinirim:)

$toronto-kose-takimi-main[1].webp

$fresno1[1].webp

$yatas-fly-tekli-koltuk_289[1].webp

Salon takımı da aldık kızlar 2. sayfada:))

Son düzenleme:
bence tv ünitesi de köşe koltukta çok şık parçalar ama sanki biraz uyumsuz olmuş gibi geldi bana...:44:
Resimden kaynaklanıyor olabilir ama koltuk cıvıl cıvılken, diğerler parçanın karakteri silinmiş gibi?
Daha uyumlu bir tv ünitesi yada koltuk seçebilir ya da obje ya da duvar kağıdı ile uyumlu hale getirebilirsin.
Güle güle kullanın:34:

Evet ayrı ayrı durunca biraz öyle oluyor haklısın:)) ama kırmızı zor bir renk karşısına da beyaz ya da wenge oluyor sadece ceviz filan çok iyi durmuyor aksesuar, halı perde girince de hoş olacak diye düşünüyorum:)))

doğtaştan aldığığnğz bu mobilyaya bizde çok baktık kalitesi nasıl kullanımı nasıl

Doğtaştan almak istiyorum bende oturma odamı. daha önce yatak odamı ve tv ünitemi doğtaştan almıştım. ürünleri hem kaliteli hem tasarımları diğer firmalara göre daha hoş.

ben tavsiye ederim.

Kızlar Merhaba,

Biz şimdilik salon takımı almayı düşünmüyoruz eşyaları kendimiz alacağımız için birden fazla yorulmayalım dedik:)O yüzden Yataştan toronto koltuk takımı ile doğtaştan fresno tv ünitesini aldık sadece. Resimleri aşağıda bir de yataşta FLY BERJER var onu da alıp takım yapacağız ama çok mu beyaz olur onunla da diyorum fikir verirseniz sevinirim:)

Eki Görüntüle 296756

Eki Görüntüle 296757

Eki Görüntüle 296758

Güzel ama sanki küçük bir takım

Bence çok güzel.

Kalabalık eşyaları sevmem.

Oturma grubu alırken de kaba şeyler almayın.,

Bu tarzda ilerleyin.

Eviniz şeffaf olmuş.

Sadeliği seviyorum.

Bazı evler var sıkış tepiş.

Yok vitrin cam tabakları dizerler.fincanları koyarlar.

Ne anlarlar göstermekten anlamam.

Boşuna kalabalık.

Bedadva verseler eve sokmam.

Benim evimde yok.

Çokta iyi yapmışım.

Güle güle oturun tatlım.:nazar:

Merhaba..
Açıkçası ben de ayrı ayrı beğenmeme rağman çok uyumlu bulmadım :( tabii bunlar zevk meselesi ama sanki takımının yanına biraz daha şık bir köşe takımı daha iyi gider gibi geliyor bana. Sanki şöyle bir şey daha uygun olur gibi geliyor..
$yatas-mobilya-city-kose-takimi-460x250.webp
Aslında salonda köşe takımını normal boyutlarından daha uzun olan takımlar olunca beğeniyorum çok.. Daha şık duruyor sanki, öteki türlü oturma odası havasını veriyor gibi geliyor bana. Bir de renk çok iddialı sanki yani dekorasyon için sana kullanacak cok fazla renk bırakmıyor. Ben buna da dikkat et derim :)

Son düzenleme:
Merhaba..
Açıkçası ben de ayrı ayrı beğenmeme rağman çok uyumlu bulmadım :( tabii bunlar zevk meselesi ama sanki takımının yanına biraz daha şık bir köşe takımı daha iyi gider gibi geliyor bana. Sanki şöyle bir şey daha uygun olur gibi geliyor..
Eki Görüntüle 325740
Aslında salonda köşe takımını normal boyutlarından daha uzun olan takımlar olunca beğeniyorum çok.. Daha şık duruyor sanki, öteki türlü oturma odası havasını veriyor gibi geliyor bana. Bir de renk çok iddialı sanki yani dekorasyon için sana kullanacak cok fazla renk bırakmıyor. Ben buna da dikkat et derim :)

Eleştirilerin için teşekkür ederim gerçekten. Öncelikle renk çok iddialı haklısın:)) ben de alırken çok düşündüm ama kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedim:)) Bir de oturma odası gibi oluyor demişsin aslında bizim için tam da öyle biz evlenirken hemen salon takımı filan alamayacağımız için oturma odası yapıyoruz şimdi yani ben salonumu tamamen kapatacağım. O yüzden küçük bir köşe aldım bir de yanına beyaz bir tekli alacağım beyaz da tv ünitesi bir de güzel uzun lambader aldık. ortaya da güzel bir sehpa alacağım bitecek:)) Salon takımını evlendikten bir kaç ay sonra alacağım. Bakalım eve yerleştirince oturma odamın fotoğraflarını koyarım umarım güzel olur ve beğenirsiniz:))
Ama salon için ben de senin gibi düşünüyorum toprak tonlarında çok hoş şeyler var bakacağız artık;)

bence berjerini beyaz değil de eğer varsa siyah renk al daha hoş durur gibi geldi...Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bu arada

Eleştirilerin için teşekkür ederim gerçekten. Öncelikle renk çok iddialı haklısın:)) ben de alırken çok düşündüm ama kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedim:)) Bir de oturma odası gibi oluyor demişsin aslında bizim için tam da öyle biz evlenirken hemen salon takımı filan alamayacağımız için oturma odası yapıyoruz şimdi yani ben salonumu tamamen kapatacağım. O yüzden küçük bir köşe aldım bir de yanına beyaz bir tekli alacağım beyaz da tv ünitesi bir de güzel uzun lambader aldık. ortaya da güzel bir sehpa alacağım bitecek:)) Salon takımını evlendikten bir kaç ay sonra alacağım. Bakalım eve yerleştirince oturma odamın fotoğraflarını koyarım umarım güzel olur ve beğenirsiniz:))
Ama salon için ben de senin gibi düşünüyorum toprak tonlarında çok hoş şeyler var bakacağız artık;)

o zamaaaaaan şimdiden güle güle oturun, mutluluk eksik olmasın evinizden. lütfen paylaş bu arada resimlerini :)

Bence çok beyaz olmaz ne kadar beyaz o kadar aydınlık ev :) bnde hepsini beyaz alıcam

o zamaaaaaan şimdiden güle güle oturun, mutluluk eksik olmasın evinizden. lütfen paylaş bu arada resimlerini :)

Çok teşekkür ederim:) Bu arada işler değişti salon takımı da aldık:) Nişanlımla çıldırmış olmalıyız:1: Allah ödeme kolaylığı verir inşallah onların da resimlerini paylaşıyorum şimdi umarım beğenirsiniz:18:

Kızlar Merhaba,

Salon takımı almayacağım dedim ama hiç de öyle olmadı sonuç gördüğünüz üzere:1: Zira masa sandalye bi şi almayınca hem beni hem de nişanlımı arkadaş eş dost gelince milleti nerede ağırlarız sancısı tuttu:) Biz de aldığımız köşeyi verelim salon takımı alalım aynı yerden diye gittik ama hem köşeyi iade etmedik hem de bunları aldık çıktık:1: Umarım beğenirsiniz benim çok içime sindi ferah aydınlık bir ev istiyordum sanırım öyle de olacak Allah herkesin içine sindirsin:))

Eki Görüntüle 365352

Eki Görüntüle 365353

$tekli.webp

$üçlü.webp

$genel görünüm.webp

$konsol.webp

$masa.webp

Gayet güzel şeyler almışsın :7:
sadece kolları biraz kalın değil mi koltukların? yani salonun genişse sorun yok da iyi ölçüp biçtiniz mi? mağazalarda küçük ya da minimal gelen seyler vede çok büyük görünebilio diye söylüyorum :)

Gayet güzel şeyler almışsın :7:
sadece kolları biraz kalın değil mi koltukların? yani salonun genişse sorun yok da iyi ölçüp biçtiniz mi? mağazalarda küçük ya da minimal gelen seyler vede çok büyük görünebilio diye söylüyorum :)

Teşekkür ederim ben de çok severek aldım. Evet koltukların kolları biraz kalın zaten biraz da bilerek öyle aldım zayıf biri ya da bir çocuk rahatça oturur vallahi:1: Evde yer sıkıntısı yok o yüzden pek sorun değil.

Back
X