• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köşe evye kullanışlımı?

gyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
22
1
86
arkadaşlar yeni taşınacağım eve mutfak yaptırıyorum..yer sıkıntısından dolayı evye köşede olacak..aranızda köşe evye kullanan varmı..varsa kullanımı nasıl?memnunmusunuz? birkaç kişiye sordum kullanımı zor diyolar..kararsız kaldım..yardım ederseniz sevinirim..

Kullanmadım ama, bir dik açı yapan köşelere takılanlar var, bir de diagonal köşe kabinlerine takılanlar. Bana sanki diagonale takılan daha kullanışlı olabilirmiş gibi geliyor. Mutlaka köşe eviye olacaksa belki en azından bu iki türün monte edilmiş halini bulabileceğiniz mağazalara gidip, nasıl iş yapabileceğinizi hayal etmeye çalışmak size yardımcı olabilir.

Evyeniz yuvarlak olursa bence hoş bile olabilir :) Farklı olur en azından

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..bakalım bu hafta görüşecem mutfak dolapcısıyla o ne diyecek..

gyildiz

ben de mutfak yaptırıyorum aynı sızın gıbı yerım de problem
yok L olsun yok köşe olsun derken baya bı stres yapıyorum
son kararınız ne oldu acaba cok merak ettım bılgılendırırsenız sevınırım

255. mutfağının montajını dün bitiren ve bunun yarısına yakınının evyelerini Köşe seçen müşterilere sahip bir mimar olarak size tavsiyem köşe evyeden yararlanın. Sadece 45 dönüşlü olmasını istediğinizi vurgulayın köşe dönüşünüzü. Üst dolap içinde alt dolap genişliğinin yarısını tercih edin. Yani şöyleki; al dolabınız 45 kesim(dönüş) 60 cm ise üst dolabınız 30 cm olsun. Mutfak kadınların romatizmal/kas/eklem hastalıklara en çok yakalanmasına sebep olan mekan. Mutfağınızı lütfen bir bilene onaylatın.

255. mutfağının montajını dün bitiren ve bunun yarısına yakınının evyelerini Köşe seçen müşterilere sahip bir mimar olarak size tavsiyem köşe evyeden yararlanın. Sadece 45 dönüşlü olmasını istediğinizi vurgulayın köşe dönüşünüzü. Üst dolap içinde alt dolap genişliğinin yarısını tercih edin. Yani şöyleki; al dolabınız 45 kesim(dönüş) 60 cm ise üst dolabınız 30 cm olsun. Mutfak kadınların romatizmal/kas/eklem hastalıklara en çok yakalanmasına sebep olan mekan. Mutfağınızı lütfen bir bilene onaylatın.

45 kesim dediğiniz bunlardan hangisi? Yoksa daha başka bir şey mi bahsettiğiniz?

$diag köşe.webp

$dik köşe.webp

Back
X