- 7 Nisan 2014
- 596
- 17
- 38
- Konu Sahibi yesevduaet
canımcım kapri satıldı malesef digerleri ikisi 5 tl yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmcanımcım kapri satıldı malesef digerleri ikisi 5 tl yapıyor
hmm
bluzların bedeni nedir peki ben 36 giyiniyorum(
hmm
bluzların bedeni nedir peki ben 36 giyiniyorum(
boylarından yana sıkıntı var ya ben burdan bi sürü şey aldım olur die bedenime uyduğunu düşünüp alışveriş yaptık ama elimde patladılar bende onları satıcam.. bi ekleyemedim gitti ..tekrar öyle bi riske girmek istemem doğrusucanım bunlar 36/38 bedene göre siyah likralı zaten boy olarak söylediğin boyada uyar zaten onda sıkıntı yok :)) ama sanırım sen xs giyiyor olabilirsin alırım yanlarına pens attırır kullanırım dersen uygun bişeyler yaparım canım.. kullanmıyorum ben boşu boşuna yer kaplıyor
boylarından yana sıkıntı var ya ben burdan bi sürü şey aldım olur die bedenime uyduğunu düşünüp alışveriş yaptık ama elimde patladılar bende onları satıcam.. bi ekleyemedim gitti ..tekrar öyle bi riske girmek istemem doğrusu
canım boy olarak ben senin söylediğinden 5 cm uzunum :) 1.elbise düz üstünde oluyor ikincisi diz altı ama
çok tatlılar oysaki ama ben diz üstünden biraz daha kısa elbiseler severim![]()
yok canım onun farkındayım :))tmm canım ozamn birşey diyemem sonucta sen kullanacaksın ben her şekilde söyledim bil diye amacım para değil başkasının işine yarasın :)
yok canım onun farkındayım :))
ürünlerinin fiyatından belli bonkörsün :)
farkındayım aslında kriterlerime uysaydı durmazdım 2 dk :))bugünlerde pek ilgilenen yok ama aslında işe yaramayan hiçbir ürün yok içlerinde :)
farkındayım aslında kriterlerime uysaydı durmazdım 2 dk :))
bol satışlar diliyorum![]()
Bunlar kac tl....