• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOŞ KOŞ hepsi cok ucuza sayfa 14.de

ürünler ve fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz

• ürünler iyi ama fiyatlar yüksek

OY: 0 0,0%
  • ürünler bana hitap etmiyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
canım sondan 3. sanırım kolları fırfırlı olan inşallah alıntılamayı becerdim:1: ceket te evet kısa kollu olan

canım normalde ben bu topikteleri satmaktan vazgecmştim çicekli elbiseyide gecen hafta kendim kullandım yani onu satmıyorum ama ceket 5tl etek 2tl ve yelek 2 tl olarak 9 yapıyor zaten sen ne düşünüyorsun

canım normalde ben bu topikteleri satmaktan vazgecmştim çicekli elbiseyide gecen hafta kendim kullandım yani onu satmıyorum ama ceket 5tl etek 2tl ve yelek 2 tl olarak 9 yapıyor zaten sen ne düşünüyorsun

canım fiyatların çok uygun zaten üstüne birşey söylemeye gerek yok ben elbiseye karar verince diğerlerinide almaya karar vermiştim sağlık olsun cnm çok uğraştırdım seni çok teşekkür ederim başka sefere inşallah :16:

arkadaşlar bayram için batik den siyah pantolan aldım ama giyemedm klasik geldi 38 beden ilgilenen olurmu

$2014-08-04 12.12.22.jpg $2014-08-04 12.08.05.jpg $2014-08-04 12.07.41.jpg $2014-08-04 12.08.43.jpg
kot elbise 25 tl
yeşil şifon 20tl
ikisie de 38 beden

hanımlar tatil için etek şort elbise arıyorum burdaki ürünlerle takas yapabiliriz tüm ürünler 14. sayfada

Back