Koruyucu aile nasıl olunur prosedür nedir onları anlatıyor hemen hemen internette yazılan bilgiler toplantı sonunda isterseniz tekrar başvuru yapıp evrak listesini alıp ilk adımı atmış oluyorsunuz evrakların 1 ay içinde sosyal hizmetlere teslim edilmesi gerekiyormuşAy çok teşekkür ederim ne soruyorlar ya de ne anlatıyorlar söyleyebilirmisiniz önden çok heycanlıyım da
Bizde koruyucu aile için başvuru yaptik süreç uzun ve sonrasında çocuğun tekrar aileye gitme olasılığı yüksek olduğu için evlat edinmeye başvuru yaptık evrakları tamamladık simdi randevu gününü beklıyoruzPeki aranızda koruyucu aile değil de ewlat edinen var mı?
Bulunduğunuz ildeki hastanenin kuruluna gidin sizin evraklarinizi duzenliyorlar 5 hekimli rapor isteniliyor siz dr yanına direk sira beklemeden giriyorsunuz bir iki saate bütün raporlariniz almış olursunuz evraklari tekrar kuruma götürüp teslim ediyorsunuz ertesi gün e devletten çıktısını alabilirsiniz ayrica AMATEM den sağlık raporu alıyorsunuz tüm işlemleri esiniz ile bırlıkte yaptiriyorsunuzBugün benim ilk toplu görüşmem oldu orda yeniden başvuru yaptık evrak hazırlıycam devlet hastanesinden hemen randevu bulabildim çok şükür il genel müdür yardımcı 2 doktor yeterli bilgisi verdi dahiliye ve psikiyatri aynı güne ikisinide buldum Allah yardım etti
Amatem söylenmedi sadece müdür yardımcısı heyete gerek yok dedi dahılıye ve psikiyatriden rapor almanız yeterli dediBulunduğunuz ildeki hastanenin kuruluna gidin sizin evraklarinizi duzenliyorlar 5 hekimli rapor isteniliyor siz dr yanına direk sira beklemeden giriyorsunuz bir iki saate bütün raporlariniz almış olursunuz evraklari tekrar kuruma götürüp teslim ediyorsunuz ertesi gün e devletten çıktısını alabilirsiniz ayrica AMATEM den sağlık raporu alıyorsunuz tüm işlemleri esiniz ile bırlıkte yaptiriyorsunuz
Hastane kuruluna direk mi gidiliyor randevu felan alınıyor muBulunduğunuz ildeki hastanenin kuruluna gidin sizin evraklarinizi duzenliyorlar 5 hekimli rapor isteniliyor siz dr yanına direk sira beklemeden giriyorsunuz bir iki saate bütün raporlariniz almış olursunuz evraklari tekrar kuruma götürüp teslim ediyorsunuz ertesi gün e devletten çıktısını alabilirsiniz ayrica AMATEM den sağlık raporu alıyorsunuz tüm işlemleri esiniz ile bırlıkte yaptiriyorsunuz
Bulunduğunuz ildeki hastanenin kuruluna gidin sizin evraklarinizi duzenliyorlar 5 hekimli rapor isteniliyor siz dr yanına direk sira beklemeden giriyorsunuz bir iki saate bütün raporlariniz almış olursunuz evraklari tekrar kuruma götürüp teslim ediyorsunuz ertesi gün e devletten çıktısını alabilirsiniz ayrica AMATEM den sağlık raporu alıyorsunuz tüm işlemleri esiniz ile bırlıkte yaptiriyorsunuz
Bilgilendirme toplantısından sonra hemen çıkarken tekrar başvuru yapılıyor ve evrak listesi veriliyor evrakları 1 ay içinde teslim ettikten sonra yüz yüze görüşmeler başlıyormuşBilgilendirme toplantısından sonra mı yüz yüze görüşülüyor nasıl oluyor süreç
Evlat edinmemi yoksa koruyucu ailemi sizinkisiAmatem söylenmedi sadece müdür yardımcısı heyete gerek yok dedi dahılıye ve psikiyatriden rapor almanız yeterli dedi
Direk gide bilirsinizHastane kuruluna direk mi gidiliyor randevu felan alınıyor mu
Koruyucu aileEvlat edinmemi yoksa koruyucu ailemi sizinkisi
Ben evlat edinme sanmıştım bizde gecen gün evraklari hazırladık onun için söylemiştimKoruyucu aile
Tşk ederim saolunBen evlat edinme sanmıştım bizde gecen gün evraklari hazırladık onun için söylemiştim
Merhaba. Bu topigi açmanız ne güzel olmuş. Ama en son mesajlar Nisan ayında girilmiş. Defalarca doğal yolla hamilelik sonucu kayıp ve 3 tüp bebek denemesinden sonra artık ben ve eşim çok yiprandigimizi düşünüyoruz. Evlat edinme değil de koruyucu ailelik konusunda bilgi toplamaya çalışıyorum. Resmî prosedür yazılı ama tabi ki bu süreçte yaşananları duymak insani daha çok bilgilendiriyor. Lütfen güncel bilgi-durum hakkında paylaşım yapar mısınız? Sizlerden öğreneceğim çok şey olmali. Tesekkurler...Kızlar başvurularınız noldu biz heyet günümüzü bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?