Eeee şuan ne durumda anlatırmısınız bilgilendirirmisinizNe kadar bekleyeceğiniz gerçekten hiç belli olmuyor. Uygun çocuk olursa süreci hızlandırıyorlar. Biz başvurduğumuzda kurumda 0-6 yaş arası 8 çocuk vardı. Hiçbiri koruyucu aile için uygun değildi. Biyolojik aile ile sürekli görüşen ve geçici gelen çocuklar dediler. Biz onay aldığımızda evladımız daha doğmamış bileonun gelmesini beklemişiz aslında
Siz ilk yüzyüze görüşmenizi yapmışmıydınızYunus emre kültür merkezi'nde saat 10.00 da
Hayır ilk defa koruyucu bilgilendirme toplantısına mesaj atarak davet ettilerSiz ilk yüzyüze görüşmenizi yapmışmıydınız
15 Şubat'ta e devlet üzerinden başvuru yaptımHayır ilk defa koruyucu bilgilendirme toplantısına mesaj atarak davet ettiler
Ah anladım Rabbim inşallah hayırla geçmesini nasip ederHayır ilk defa koruyucu bilgilendirme toplantısına mesaj atarak davet ettiler
Amin inş bir tanıdığım böyle toplantılara çocuk verilicek aileleri çağırdıklarını söyledi ama bilmiyorum açıkçasıAh anladım Rabbim inşallah hayırla geçmesini nasip eder
Sizi tanımadan inceleme süreciniz ki en kısa üç ay, nasıl çocuk verilebileceğine emin oldunuzAmin inş bir tanıdığım böyle toplantılara çocuk verilicek aileleri çağırdıklarını söyledi ama bilmiyorum
Emin olmadım bu şekilde tanıdık birisi bilgi verdi doğru mu diye sordum sadece ikisinin farklı şey olduğunu tabiki biliyorumSizi tanımadan inceleme süreciniz ki en kısa üç ay, nasıl çocuk verilebileceğine emin oldunuz
Sağdan soldan duyduklarınızı ciddiye almayın sadece kurumla iletişime geçin
Ve koruyucu aile evlat edinmenin bir basamağı değildir ikisi farklı hizmetlerdir
Biz 0-4 yaş olarak başvurduk. Oğlumuz bize geldiğinde 4 aylıktı. Biyolojik ailesi var. Geçen ay ziyarete geldi. Kurumda 1 saat görüşmeleri oldu. Ne kadar süre bizimle yaşayacağı belli değil. Sonuçta koruyucu aileyiz her ne kadar istemesekte geri dönme ihtimali hep var.Kaç yaş grubu nasıl bişey anlatırmısınız birazAilesi war mı warsa görüşüyolar mı ne kadar süreç için alındığı belli mi
Hayır tanıdığınız yanlış bilgi vermiş size. Normalde bireysel görüşme olurdu ama deprem nedeniyle başvuru sayısı 300 bini geçtiği için ön bilgilendirmeyi mecburen toplu yapıyorlar. Size süreç anlatılacak devam etmek isterseniz evrak listesi verilecek ve bireysel görüşmeleriniz başlayacak. Her şey olumlu olur da kuruldan onay alırsanız size uygun çocukla eşleşme beklersiniz.Amin inş bir tanıdığım böyle toplantılara çocuk verilicek aileleri çağırdıklarını söyledi ama bilmiyorum açıkçası
Canım acil şifalar versin Allah. Umarım tez zamanda iyileşirsin. Koruyucu aile olamıyorum derken aramadıkları için “onu bile olamıyorum “ diye sitemle yazmıştım. İzmir’de başvuru çokmuş , o yüzden sura gelmedi maalesef.Çok geçmiş olsun cnm umarım anne olabilirsin ya da Rabbim swnin ewine de bir melek yollar inşallah bir düzene girer sistem de öncelik bizlere tanınır.. Bende kanser hastasıyım anne olamıyorum oyüzden ya koruyucu ya ewlatlık istiyorum bakalım nasibimizde ne warsa..koruyucu aile neden olamıyosun?
Anladım kesinlikle öyle geri gidecekler. Peki ailesiyle görüştüğünde siz ailesiyle yüzleşiyormusunuz birbirinizi görüyormusunuz? Eğer gördüyseniz bebeğe bakış açıları nasıldı görüşmede?Biz 0-4 yaş olarak başvurduk. Oğlumuz bize geldiğinde 4 aylıktı. Biyolojik ailesi var. Geçen ay ziyarete geldi. Kurumda 1 saat görüşmeleri oldu. Ne kadar süre bizimle yaşayacağı belli değil. Sonuçta koruyucu aileyiz her ne kadar istemesekte geri dönme ihtimali hep var.
Aminn çok teşekkür ederimCanım acil şifalar versin Allah. Umarım tez zamanda iyileşirsin. Koruyucu aile olamıyorum derken aramadıkları için “onu bile olamıyorum “ diye sitemle yazmıştım. İzmir’de başvuru çokmuş , o yüzden sura gelmedi maalesef.
Hayır biyolojik aile ile sizi hiç karşılaştırmıyorlar farklı saatlerde çağırıyorlar. Biz de çocuğu evden alıp 1 saat sonra tekrar eve bıraktılar. Bebeğimiz küçük olduğu için anlamadı ne olduğunu etkilenmedi. Ama büyüdükçe nasıl olur bilmiyoruz.Anladım kesinlikle öyle geri gidecekler. Peki ailesiyle görüştüğünde siz ailesiyle yüzleşiyormusunuz birbirinizi görüyormusunuz? Eğer gördüyseniz bebeğe bakış açıları nasıldı görüşmede?
Anladım aynen bebek olunca zor olmuyor da yaşı olduğunda kafası karışcak yawrularınHayır biyolojik aile ile sizi hiç karşılaştırmıyorlar farklı saatlerde çağırıyorlar. Biz de çocuğu evden alıp 1 saat sonra tekrar eve bıraktılar. Bebeğimiz küçük olduğu için anlamadı ne olduğunu etkilenmedi. Ama büyüdükçe nasıl olur bilmiyoruz.
Anladım aynen bebek olunca zor olmuyor da yaşı olduğunda kafası karışcak yawruların
Ay çok teşekkür ederim ne soruyorlar ya de ne anlatıyorlar söyleyebilirmisiniz önden çok heycanlıyım da
Bende başvurdum ilk görüşme toplu olarak yapıldı. Evrak toplama aşamasındayım. Rapor biraz uzun sürüyor diye biliyorum. Depremden dolayı mecburen raporumu bekletiyorum.
Sizin de ilk görüşmeniz cuma günü imiş iyi şanslar
Bugün benim ilk toplu görüşmem oldu orda yeniden başvuru yaptık evrak hazırlıycam devlet hastanesinden hemen randevu bulabildim çok şükür il genel müdür yardımcı 2 doktor yeterli bilgisi verdi dahiliye ve psikiyatri aynı güne ikisinide buldum Allah yardım etti
Bende başvurdum ilk görüşme toplu olarak yapıldı. Evrak toplama aşamasındayım. Rapor biraz uzun sürüyor diye biliyorum. Depremden dolayı mecburen raporumu bekletiyorum.
Sizin de ilk görüşmeniz cuma günü imiş iyi şanslar
Sizin de ilk görüşmeniz cuma günü imiş iyi şanslabü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?