Koruyucu aile

Benim eşim de sıcak bakmıyordu ben kaç senedir ısrar ediyorum ewlatlık alalım diye istemedi hazır değilim dedi hep ama bu son depremde çıkan çocukları gördükce içi acıdı kendisi dedi alalım diye başwur dedi çok sewindim.. ama ewlatlık alalım diyor koruyucu pek istemiyor bakalım görüşmede belli olur artık … sizi hep bilgilendircem

Çok yoğunmuşlar burda bir arkadaş demişti netten başvurmakla kalmayın arayın diye zaten onlar aramasaydı ben arıycaktım siz de bi deneyin arayıp hangi şehirsiniz
Ben İzmir’deyim.Bulunduğumuz yerde gittim sosyal hizmet kurumuna ikiyüzbin başvuru varmış. Birşey yapamıyoruz sıradan arıyoruz dedi.

Ben İzmir’deyim.Bulunduğumuz yerde gittim sosyal hizmet kurumuna ikiyüzbin başvuru varmış. Birşey yapamıyoruz sıradan arıyoruz dedi.
Yok artık yaaaa zaten normalde çok sıra wardı neden böyle yapıpta asıl anne olabilcek adayların önüne geçiyolar ki bıraksınlar da bu işi en azından ewlat sahibi olamayanlar yapsın hiç mi tadamıycaz yani anneliği birsürü gereksiz insanın düşünmeden hareket etmesi yüzünden biz yine gerilerde kaldık

Evet ben neredeyse 6 yıldır pek çok kez tüp bebek denedim. Tüplerim alındığı için zaten normal olarak gebe kalamıyorum. Maalesef 10’a yakın tüp bebek transferi oldum ama tutmadı. Psikolojik olarak çok üzücü ve yorucuydu bu geçen yıllar. Şimdi koruyucu aile bile olamıyorum. Evlat edinme için aradım ,bilgi alma ve ilk görüşme randevuları için bile Mart sonuna kadar dolularmış.Yeni randevu almak için siz Mart ayı içerisinde tekrar arayın dediler. Daha bilgi almak için bile randevu alamadım maalesef.

Çok geçmiş olsun cnm umarım anne olabilirsin ya da Rabbim swnin ewine de bir melek yollar inşallah bir düzene girer sistem de öncelik bizlere tanınır.. Bende kanser hastasıyım anne olamıyorum oyüzden ya koruyucu ya ewlatlık istiyorum bakalım nasibimizde ne warsa..koruyucu aile neden olamıyosun?

Yaaaa çok sewindimmm Çok şükür koruyucu mu oldunuz evlatlık mı?

Evet, daha çok yeniyiz ama 2 hafta oldu, sanırım düşündüğümden çok bekleyeceğiz.
Ne kadar bekleyeceğiniz gerçekten hiç belli olmuyor. Uygun çocuk olursa süreci hızlandırıyorlar. Biz başvurduğumuzda kurumda 0-6 yaş arası 8 çocuk vardı. Hiçbiri koruyucu aile için uygun değildi. Biyolojik aile ile sürekli görüşen ve geçici gelen çocuklar dediler. Biz onay aldığımızda evladımız daha doğmamış bile onun gelmesini beklemişiz aslında

15 şubat 2023 tarihinde başvuru yaptım 10 mart 2023 tarihinde koruyucu aile bilgilendirme toplantısı davet edildiniz dıye mesaj geldi açıkçası çok heyecanlandım inş hayırlı olur bir tanıdığım bu toplantılara verilicek olan aileleri davet ettiklerini söyledi inş öyledir bilginiz var mı

Koruyucu aile olduk
Kaç yaş grubu nasıl bişey anlatırmısınız biraz Ailesi war mı warsa görüşüyolar mı ne kadar süreç için alındığı belli mi
ayyyy süpersin aynı gün bende yüzyüze görüşmem war çok heycanlıyım bende merak ediyorum paylaşalım olur mu bende çok merak ediyorum neler soruyorlar o gün nasıl oluyor

Yunus emre kültür merkezi'nde saat 10.00 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…