Bizde iki gün önce başvuru yaptık inşAllah kısa zamanda olumlu sonuçlar alırızMerhaba Arkadaşlar
09.02.2023 tarihinde çok istemiş olduğum ve uzun zamandır aklımda olan koruyucu aileye başvurdum asıl istediğim evlat edinmek fakat çok uzun sürdüğü için ilk olarak işe koruyucu aile ile başlamak istiyorum Allah nasip ederse..
sizlere burdan aşama aşama ilerleyen zamanı yazmak için açtım konuyu dileyen burdan takip edebilir ilk işe e-devletten başvurarak başladım hadi bakalım hayırlısı hakkımızda Bismillah diyelim
İnşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile gelsin çocuğunuz var mı başka ?Bizde iki gün önce başvuru yaptık inşAllah kısa zamanda olumlu sonuçlar alırız
Aminnn inşallah hepsini yazıcam bakalımSüreci heyecanla takip edeceğim inşallah.
Allahım yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah.
Hayırİnşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile gelsin çocuğunuz var mı başka ?
Benimde yok we hastalığımdan ötürü doğuramıycam
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip ederÇok güzel kalpleriniz var
Allah gönlünüze göre versin
İnşallah başvurunuz en kısa zamanda sonuçlanır
Edevletten başvuru yaptıktan sonra nezaman cvp geldi sizeSelam bizde başvuru yaptık ilk önce e devletten sonra şahsen başvuru yaptım ve ilk gorüsmemiz olumlu geçtiğini söyledi sosyolog. Çok şükür
Hayırlısıyla bir melek gelir yuvanıza inşlhEdevletten başvuru yaptıktan sonra nezaman cvp geldi size
Bir hafta sonraEdevletten başvuru yaptıktan sonra nezaman cvp geldi size
Bi haftayı geçti aranmadım ben dahaBir hafta sonra
Bulunduğunuz yerde sosyal hizmetleri arayıp görüşme talep edebilirsiniz. Ben öyle yaptım. Mesaj sonra geldi.Bi haftayı geçti aranmadım ben daha
Cumartesi çalışıyolar mı bilginiz war mıBulunduğunuz yerde sosyal hizmetleri arayıp görüşme talep edebilirsiniz. Ben öyle yaptım. Mesaj sonra geldi.
Hayır yok arayıp öğrenebilirsiniz.Cumartesi çalışıyolar mı bilginiz war mı
Ben de seninle aynı gün başvurmuşum. Kısmet değilmiş demekki beni aramadılar.Merhaba Arkadaşlar
09.02.2023 tarihinde çok istemiş olduğum ve uzun zamandır aklımda olan koruyucu aileye başvurdum asıl istediğim evlat edinmek fakat çok uzun sürdüğü için ilk olarak işe koruyucu aile ile başlamak istiyorum Allah nasip ederse..
sizlere burdan aşama aşama ilerleyen zamanı yazmak için açtım konuyu dileyen burdan takip edebilir ilk işe e-devletten başvurarak başladım hadi bakalım hayırlısı hakkımızda Bismillah diyelim
Ben de başvurmak istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor.Yine de ikna etmeye çalışıyorum.Sürec hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Hatta benim gibi koruyucu aile düşünen biri ile sürekli iletişimde olmak istiyorum.Merhaba Arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?