• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

• Ankete Katılan
    140
E

EU3

Ziyaretçi
bi çogumuz daha ilk aylardan umıtsızlıge kapılıyoruz konu daha once acılmış mı dıye baktım ama bulamdım.evet arkadşlar hamileliğiniz düşükle sonuçlanmış olsa bıle korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız.
benım ilk hamileliliğim korunmayı bıraktıktan 10ay sonraa olmuştu tabı bı cogunz bılıyor ama kalp atışları duyulmadı kurtaj oldum ve buayla birlikte 2 senedir de 2.hamileilk için ugrasıyorum
sizlerinde yorumlarını beklıyorum. (birde hamile kaldıgınz ay özel bişeyler yaptınz mı onları da yazarsanız iyi olur
tesekkurler

ankette 2yıldan daha fazla secenegi 2yıldan daha fazla hala yok olcaktı değiştiremedim kızlar yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bebekler geleceği zamanı bekliyor nazlılar istedikleri zaman gelmeden göbüşe düşmüyolar...
allahım her isteyenin kucağına sağlıklı bebekler versin...

ankette 2yıldan daha fazla secenegi 2yıldan daha fazla hala yok olcaktı değiştiremedim kızlar yaaa

merhabalar
ben evlendıgım ılk 1 yıl dogum kontrol hapıyla korunmustum
hapı bıraktıktan 2 ay sonra hamıle kaldım
ama malesef 12.haftasında kalbı durdu bebegımın ve kurtaj oldum
suan 3 aylık korunma surem bıttı.1 aydır denıyoruz
kısmetse en yakında tekrar hamıle kalırım ınsallah.

ilk bebegime korunmadigim ilk ay hamile kalmistim.ama dogurmak nasip olmadi
ikincide epey ugrastim 7.ay hamile kalabildim adetlerim cok duzensizdi 35-40gun suruyordu denemedigim sey kalmadi.eşime avicenna marka kuvvet macunu yedirdim sonra ikimiz de ogutulmus uzum cekirdegi yuttuk.o ay hamile kaldım

ilk bebegime korunmadigim ilk ay hamile kalmistim.ama dogurmak nasip olmadi
ikincide epey ugrastim 7.ay hamile kalabildim adetlerim cok duzensizdi 35-40gun suruyordu denemedigim sey kalmadi.eşime avicenna marka kuvvet macunu yedirdim sonra ikimiz de ogutulmus uzum cekirdegi yuttuk.o ay hamile kaldım

suan hamilemisn yoksa bebgın dogdumu canım

canım konu süper takipteyim burayıa.s

benım ilk hamileiğim eşimin sperm sayısı 2mılyonken olmuştu doktorlar imkansız tup bbek tedavısıne bıle başlamıştık benım işim dolayısıyla somestir tatılıne erteledık ve subat ayında hamile oldugumu ögrenmiştim.ve oayda sadece 2 3 ilşkimiz olmuştu.tabı rabbımverdı ve geri aldı.ama bana suan için çokguzle bi ders oldu olmasında olmamasında bizim elimzde dğil bize dusen sadece rabbıme sıgınmak ve ondan geldıgını bılmek.rabbım isteyen herkese nasıp etsın banada ansıp etsın çunku anne olcagını hısstmek bıle çok guzel bı duygu

biz eşimle nişaykende birlikte oluyorduk ve tam bi korunma yoktu ama içime boşalmıyordu evlenincede aynı yöntemi uyguladık, ama evlendikten bir ay sonra hamile kaldım şuan 10 aylık bi oğlum var. Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmak kadar güzel bi duygu yok. benim anlayamadığım nişanlıyken 1yıl aynı yöntemle korunduk ama evlendiğim ay hamile kaldım, Allah ne kadar büyükki ben nişanlıyken hamile kalıp rezil olmadım çok şükür. elaleme malamat olmadım (dilberin deyimiyle)

Dusugumun ÜstÜndn tam 2yıl gectı hala yok hamılıek bnde.3yıl oldu korunmayı bırakalıda

korunmadıgım ay hamile kalmıştım ama 6 ay oldu bebişimi kaybedeli halen bebiş yok çok istiyoruz ama olmuyor.

ben ilk bebişime hemen hamile kalmıştımm...ama 2.ye 3,5 yıldır uğraşıyomm...o yüzden hangi seçeneği işaretleyeyim bilemedimmm:uhm:topik başlatan arkadaş hangisini işaretleyeyimm:delphin:

ılk bebişimde korunmayı bıraktıktan yaklasık 1yıl sonra hamiş kaldım...ama Rabbım gerı aldı...kurtajolmak zorunda kaldım...kurtajdan sonra 6ay korunduk drumun tavsıyesıyle...sonra bıraktık ve bıraktıım ay hemen hamış kaldım..cok sasırmıstım cunku ılk bebişe yarı tedavıylke hamıle kalabılmıştım...benımkının pısıkolojık olduunu dusunuorum.ılk gebelıımde cok ıstedım ve gorev benımsedım ilişkiye gırmeyı eşimi spermlerı için kullanıordum resmen:)))kurtajdan sonra olaya korunmayı bıraktık olursa olur olmazsa tedavı gozuyle baktımkı ılk ay hamıle kaldım..nasıp işte.werende alanda Allah...o bılıor zamanını...Rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inşallah....sewgıler

doktor kontrolündemisin canım...sorun ne merak ettim...

ilk hamileiğimi eşimin sperm sayısı 2mılyonken olmuştu.hamılelık kurtajla sonuçlandı ama.sonrasında eşim ameliyat oldu.benım kurtajdn dokoayı içerde parca kalmş. ilaç kullanıdm sonrasında yaraa oluşmuş 1bucuk yıl ilşki sırasında kanama sorunu cektım.temmuzdayara dondurttuldu.yara hamileile engel degıl dıyorlar işte ole böle derkn gectı zamn suan içöin eşimdede bndede sorun yok enson rahım fılmı cekıldım oda temız< çıktı rahım fılmınden sonra koaly olur dediler 2ay gectı olmadı buayda yumurta takıbıne başaldık baklım..

ben evlendikten sonra 1 yıl korundum korunmayı bırakalı 1 ay olmuştuki hamile kaldım ve düşük yaptım. 6 aydır korunuyoruz ama hamile kalamıyorum. doktora gitmeye başladım bile. yumurtlamam zayıfmış ve incir kürlerine başladım.

ben evlendikten sonra 1 yıl korundum korunmayı bırakalı 1 ay olmuştuki hamile kaldım ve düşük yaptım. 6 aydır korunuyoruz ama hamile kalamıyorum. doktora gitmeye başladım bile. yumurtlamam zayıfmış ve incir kürlerine başladım.

bekletmedn gelır bebgın inş canım

Back